Aktywne Wpisy

kris006 +161
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +37
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

źródło: comment_lR44tmMjH5GCCuKL6zWyu3uvmHVktvE3.jpg
Pobierz@NecroGie: dokładnie to, ja wracając ze szpitala po raz pierwszy jechałem tak wolno (polskie dziury), ze świadomością że ludzie mogą się wkurzać i na drugi dzień popędziłem zakupić w/w naklejkę. Ale czytając powyższe wypowiedzi nie wiem czy wiele osób zrozumie taką naklejkę :P
O kurdens. To ja mam dodatkowo zachować ostrożność, bo jakaś Pani albo Pan nie potrafi zapanować nad swoim dzieckiem? Are you fucking kidding me?
Pięknie taką nalepkę podsumował G.Carlin.
Dziecko wozi się przypięte, w foteliku. Wtedy nie będzie ciągnął za ręczny, ani się rzucał.
Nie jest ekspertem, ale wydaje mi się, że ratując dziecko chyba trzeba być jakoś przygotowanym(może jakiś inny, specjalistyczny sprzęt itd. a każda sekunda jest "platynowa").
Nie mówię już, że taki był zamiar (ktoś wyżej wrzucił historię tego znaku), ale uważam, że może to być pomocne dla służb.
Takie małe coś na wzór "kopert życia".
@NormanCroucher: nie mogę znaleźć tego na YT, podrzucisz linka?