Wpis z mikrobloga

Ale gnije z was mireczki, ostatnio post w którym chwaliłem się zbaitowaniem śmiecia wywołał niezły ból dupy u wykopowych wczuwaczy i brzydali. Gnije z was, myślicie, że ktoś kto chce się pośmiać ze spierdoxów sam jest jeszcze większym. Wymyślacie, ze niby zazdroszczę niskiemu sebkomi 170 cm z bębnem. Ludzie ubieram się lepiej niż 95% społeczeństwa, jestem wyższy niż 85-90% kolesi(mam idaelny wzrost), mam równe białe zęby i jestem niezwykle oczytany. Jeśli podryw porównać do podbojów jak wy to lubicie to mnie można porównać do niemieckiej armii z Sierpnia 1939, niby nie atakuje, ale jakbym chciał rzuciłbym na kolana każdą loszkę. I'm awesome!! Wołam psów @mamtrzybuty , @Kopinho i @Anabelek oraz przyjaciela @Berserkeley . Wykopki ogarnijcie się, zacznijcie się dobrze ubierać, myć zęby i dbać o higienę wtedy będzie mogli gardzić prymitywami w dresach , które muszą zarywać same do loch. Róbcie tak by to lochy zarywały do was.

PS. Rucham bo chodzę na #roksa wiec nie zazdroszczę mocno segzu, ale denerwuje mnie społeczeństwo sebixów, którzy chcą być podnóżkami dla karyn.

#gniewstulejarzy
#podrywajzwykopem
#przegryw
#tinder
#tfwnogf
#stulejacontent
  • 13
Ale gnije z was mireczki

chwaliłem się

Gnije z was

ubieram się lepiej niż 95% społeczeństwa

jestem wyższy niż 85-90% kolesi(mam idaelny wzrost)

mam równe białe zęby

jestem niezwykle oczytany

mnie można porównać do niemieckiej armii z Sierpnia 1939, niby nie atakuje, ale jakbym chciał rzuciłbym na kolana każdą loszkę. I'm awesome!!

@Tiestowiron: Testo, czy to Ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie wiem czemu zostałem zawołany i
Pobierz A.....k - > Ale gnije z was mireczki

chwaliłem się

Gnije z was

ubieram się l...
źródło: comment_1c4ozu8JOyrBJueWsaEgH2pwYPIXC8PV.jpg