Aktywne Wpisy
sawardega +104
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
On: Niech pani trzyma tego psa!
(myślę sobie: zaraz pies będzie musiał trzymać mnie, żebym mu nic nie zrobiła)
Ja: A dlaczego mam trzymać? Mój pies jest grzeczny, nie szczeka i nie zaczepia innych psów. To chyba nie jest problem po stronie mojego psa.
Gościu wziął psa na ręce i obrażony poszedł :D Jego mina bezcenna.
A na zdjęciu dziecko pyta "Czy to jest ten groźny piesek morderca?"
#wroclawskiamstaff #amstaff #pokazpsa #psy
@emipk505: a kto małe psy traktuje w kategorii psów ?
@emipk505: borze jakie to znane xDDD
Moja Matka kiedyś opowiadała jak szła z Boni ścieżką niedaleko domu. Z naprzeciwka wyłonił się na horyzoncie gość z dwoma yorkami, coś go tam Mama kojarzy z widzenia. Nasz pieseł ma z reguły wszystkich i wszystko w dupie, ujadające
I to branie psa na ręce, co te ludzie... potem się dziwią że mają niestabilnych emocjonalnie psich krzykaczy.
Znam sporo ludzi którzy się śmieli że ich Azor to muchy by nie skrzywdził ;)
@Ulubiona: laby są w pierwszej trójce pogryzień, ale to wynika z ich dużej populacji :P jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś nazwał blabladora groźną rasą :D
Co do pogryzień to moj już został z 3-4 razy pogryziony przez wlaśnie takie "niewinne" pieski.
Najgorszy był ostatni raz, byliśmy sobie na polanie i niewiadomo skąd wypadł jakiś kundel zapchlony z wlasciscielem seba. Nie zdazylam przywołąć mego laba, pogryziona szyja i lapa, golenie, szwy, zastrzyki a oczywiście wlasciciel tamtego odszedl sobie jakby się nic nie stało,
Każdy pies (nieważne jaka rasa) to tylko zwierze i NIGDY nie wiesz, czy nagle pociągniety trochę zbyt mocno za ucho, czy wystraszony, nie zareaguje agresją. Czasem to dosłownie ułamek sekundy, a dla takiego bobasa na zdjęciu to może wystarzcyć.
Mało było przypadków, że "słodki kanapowiec" nagle pogryzł jakieś dziecko? Podejście
Mój pies z leśnego, gryzącego rękę która go karmi, gnoja stał się potulny, ale nigdy go nie puszczę bez smyczy poza wybiegiem. Psem trzeba umieć się zająć. Pozdrawiam.