Aktywne Wpisy
thorgoth +156
Chcecie mieć niedziela wieczur i humor popsuty?
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
To jest niewielki pies rasy york z założoną gumką recepturką na pysk. Pies nie mógł jeść i pić przez 3 doby, oddany do lecznicy w stanie agonalnym.
Zdaniem właścicielki (nie żadna patola, zamożna bizneswoman) "dzieci się bawiły, śmiesznie piszczał". Na pytanie dlaczego nie zdjęła gumki odparła "to tylko pies, kupi się nowego". Po czym dodała coraz bardziej agresywnym tonem że w dzisiejszych czasach ludziom się
salvador5000 +4
#prawo #motoryzacja Mirki i Mirabelki płacić czy olać i czekać na rozwój wydarzeń:
Kontrola drogowa, odmowa dmuchania, zjazd na pobocze, sprawdzenie calego auta pod katem usterek. D------i sie do swiecacej kontrolki abs. Dowod zatrzymany, w-----i dalszy zakaz jazdy. Witamy w panstwie policyjnym.
@Singularity00: jesteś beznadziejnym przypadkiem jeżeli z mojego teksty wyczytałeś, że jeżdżę 40 tonami z niesprawnym absem.
@skejna: Czyli kilka minut czekania, nie 10 sekund.
@skejna: powinni takich jak on codziennie kontrolować w pobliżu miejsca zamieszkania
Usuń konto.
@0987654321: Takich kolejek nie robią gdzie popadnie. Napotkałem to kilka razy, owszem czekałem za każdym razem kilka minut
aż przejedzie pociąg.
na bocznym wjeździe
@rurek49: To nie życzę Ci żeby zatrzymano cię "do rutynowej kontroli" o 20 w sylwestra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Równie dobrze mogę powiedzieć, żebyś to Ty mi podał powód, ze może.
@flo0666: bać się dmuchnąć przez 10 sekund xD
Chcę żebyś mnie też dobrze zrozumiał. Nie mówię że policjant może lub nie kontrolować w taki sposób. Po prostu zależy mi na tym żebyś to co piszesz jakoś potwierdził. Tylko tyle. I chyba aż tyle :D
@peszmerd: Ty jesteś z tych co to złapani przez kanara (na jeździe bez biletu) zaczynają dawać mu wykład że to nie jest mandat tylko opłata, i że podstawą prawną jest regulamin ale Ty składasz reklamację na usługę? :)
Tak jak sam napisałeś wyżej, skorzystaj sobie z luki w przepisach żeby uniknąć dmuchania. Na pewno masz bardzo uczciwe powody do korzystania z tej luki. Podobnie jak np. Dłużnicy przepisujący majątek
@skejna: ja jestem z tych co płaca za bilet normalną stawkę i nie lubią gapowiczów.
@rurek49:
Na wykopie. W gazecie masz namiastkę jak to wygląda, chcesz głębokiej analizy to poszukaj. Mi nie zależy, serio. I ja o tym pisałem na wykopie, i były wykopaliska.