Aktywne Wpisy
U innych kłótnie na Święta dotyczą pieniędzy, poglądów politycznych i religijnych etc. a odkąd pamiętam zawsze na Boże Narodzenie tradycyjnie rżnęliśmy w tysiąca i temat do sporów był tylko jeden
rtone +76
Chłopak daje swojej dziewczynie lalkę, ona denerwuje się i wyrzuca lalkę na ulicę.
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
Chłopak pyta: "Ale dlaczego kochanie wyrzuciłaś lalkę?"
Ona odpowiada: "Bo nie podoba mi się Twój prezent."
Więc on idzie na ulicę, podnosi lalkę, kiedy nagle potrąca go samochód, chłopak umiera.
W dniu jego pogrzebu, dziewczyna bierze lalkę i przytula ją mocno do siebie, kiedy ściska lalkę...
widzi napis: "Wyjdziesz za mnie?" Przestraszona dziewczyna upuszcza lalkę. Spadając z kieszeni lalki wypadają dwie obrączk
Chciałbym wywrócić swoje życie o 180 stopni jak pójdę na #studbaza ale wiem, że będzie trudno, bo tam gdzie idę idzie również dużo osób z mojego #gownomiasto
Nie polecam takiego życia, przegrywy ogarnijcie się zanim będzie za późno, bo skończycie jak ja.... (╥﹏╥)
#s----------e #gorzkiezale #depresja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora