Wpis z mikrobloga

Szukam pralki i czytam fora dla fanatyków pralek (xD).
Pytanie: Jaką pralkę o głębokości 33 cm polecacie?
Pierwsza odpowiedź w temacie: To już lepiej kupić taką o głębokości 43-45 cm.

Czyż to nie jest to słynne "a nie lepiej dołożyć pół miliona i kupić coś lepszego"?

xD #heheszki #pralka #bekazforum

Btw - jaką pralkę o głębokości 33 cm polecacie?

#kiciochpyta #remontujzwykopem
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piglet ( ͡° ʖ̯ ͡°) uraziłaś moje męskie ego. I w imię czego? Ja się tylko kulturalnie zapytałem... Najlepiej napluć w twarz, publicznie. W końcu facet nie odda. Ehh...
  • Odpowiedz
@Stulejusz_Wielki: A jaki ma wsad? Podobno w takich wąskich modelach, gdzie producent zapewnia jednocześnie duży wsad, bardzo szybko pada łożysko. Z drugiej strony Amica generalnie ma złą prasę. Wkurzają mnie też te opinie na tych wszystkich ceneo/opineo/oleole, gdzie pozytywna ocena jest wystawiona już następnego dnia po odbiorze pralki. No kurde xD I szkoda, że przy takiej głębokości jest tak niewiele modeli do wyboru, w sumie tylko z 4-5 firm.
  • Odpowiedz
@piglet 6kg wsadu ale chyba tylko raz tyle miała. A wirowanie to ustawiane na 600 lub 800 obrotów bo albo suszymy na ogródku albo na piecu więc nie trzeva tych 1200.
Te opinie to śmieszne. Szukałem budżetowej kosy spalinowej to opinie były od Januszy, którzy raz skosili świeżą trawkę pod oknem i są zadowoleni z precyzji.
  • Odpowiedz