Aktywne Wpisy
TfarukBartus +167
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +109
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
https://www.facebook.com/ReplikaKPH/photos/a.405529264993.198384.131306084993/10155480524109994/?type=3&permPage=1
#wodecki #lgbt #rownosc
@Aver881: i tak zaraz bana trollu z multikontem dostaniesz wiec szkoda z toba dyskutowac
Odszedł Zbigniew Wodecki, muzyk, a przede wszystkim przyjaciej mojej piekarni.
Pamiętam jak przyszedł do mnie i powiedział "uwielbiam te wasze rogale w zestawie dwa za 4,99, zajadam się nimi zawsze bo są pyszne i odżywcze. Poproszę marker, napiszę na ladzie - rogale za 4,99 są pyszne."
Dziękujemy panie Zbigniewie za zakup naszych rogali za 4,99.
I przede wszyatkim za muzykę
@artpop: To w ogóle nie ma znaczenia. Tu chodzi o to, że śmierć człowieka wykorzystuje się do promowania własnych poglądów zamiast usunąć się w cień i po prostu oddać cześć zmarłemu. To tak jakby jakiś Prezes Janusz napisał: Nie żyje Zbigniew Wodecki, wspaniały muzyk, wokalista, trębacz. Miał 67 lat. Był wielbicielem Naszej Marki.
Dwa lata temu wziął udział w naszej akcji promocyjnej na Targach w Poznaniu.
Wpadł do siedziby nasyej firmz cały uśmiechnięty, przywitał się ze wszystkimi. Przepraszał, że ma tylko chwilę, ale karnie zapozował do zdjęcia reklamowego - tego głównego (które załączam), a potem jeszcze do kilku innych.
Gdy zobaczył tabliczkę, z którą miał zapozować, złapał mazak i sam dopisał na dole "Bo niby dlaczego!". Bo niby dlaczego produkty naszej firmy mają być gorsze od niemieckich, przecież nie ma powodu - mówił nam,
@kontonr77: @Waspin Tylko, że tutaj nie ma mowy żadnej o marce, reklamie, czy biznesie, tylko poparcie organizacji walczącej o prawa człowieka - w tym wypadku osób lgbt. Jeśli istniałaby organizacja pomagająca chrześcijanom w krajach, gdzie są prześladowani, a Wodecki by śmiało mówił o tej organizacji i ją popierał, to nie widziałbym niczego złego, jakby ta organizacja
@IllBehaviour: chyba Nowowiejską, bo tam się mieści wydział psychiatrii WAM
@Waspin: Jakich prostych rzeczy? Trzyma baner "Jestem sojusznikiem osób LGBT, bo chcę żyć w kraju, w którym moi homoseksualni przyjaciele nie są dyskryminowani." Sam dopisał "Bo niby dlaczego!" - to pozytywna akcja społeczna mówiąca o kilku milionach Polakach, a nie reklama rogali. To raczej ty nie widzisz takiej prostej rzeczy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@artpop: eh, oni wszędzie widzą mityczne "lewactwo". Wolność jest lewacka.
@Waspin: Wodecki był jasno za prawami osób LGBT i był z tego dumny. Jeśli ten "marketing" pomoże w tym, że pewna część osób będzie miała mniej homofobicznych poglądów, to jest to tylko coś pozytywnego dla społeczeństwa. Wzięcie udziału w tej akcji własnie jest tego celem - mniej dyskryminacji i nienawiści w Polsce. Ale zapomniałem, sporo prawicowców uważa,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Waspin: Jaki w tym "kapitał polityczny"? Kampania Przeciw Homofobii to jakaś partia polityczna? " KPH to ogólnopolska organizacja pozarządowa działająca od 11 września 2001. Stowarzyszenie zajmuje się przeciwdziałaniem dyskryminacji ze względu na orientację seksualną i tożsamość płciową w polskim społeczeństwie, organizowaniem akcji mających na celu przeciwdziałanie homofobii, transfobii oraz walką o prawa osób LGBT. Posiada status organizacji pożytku publicznego (OPP)."
Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną bo w głosowaniu go wykreślono. Wpisano fobię społeczną i zaburzenia schizotypowe. Przy czym nie zwracano specjalnie uwagi na to, czym są
@lewactwo: Nie wiem jakim skończonym durniem trzeba być by w taki dzień o tym pisać. Czy ja mam was uczyć, że o zmarłych się źle nie mówi ?!