Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4411
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +281
Król strzelców: Messi (FC Barcelona) - 37 goli
Asysty: Luis Suarez (FC Barcelona) - 13 asyst
Najlepsza śr. ocena wg FotMob: Neymar (FC Barcelona) - 8,53/10
Strzały celne na mecz: Messi (FC Barcelona) - 2,3
Udane dryblingi na mecz Neymar (FC Barcelona) - 5,6
Kluczowe podania na mecz: Neymar (FC Barcelona) - 3
Celne podania na mecz: N'Zonzi (Sevilla FC) - 71,7
Czyste konta: Jak Oblak (Atletico Madryt) - 15
Obrony na mecz: Ochoa (Granada) - 4,3
Udane odbiory na mecz: Marcos Llorente (Alaves) - 2,7
Wywalczone karne: Sansone (Villareal) - 4
Żeby nie było. Lecimy dalej ze statami drużynowymi:
Strzały celne na mecz: FC Barcelona - 7,1
Celne podania na mecz: FC Barcelona - 538
Średnie posiadanie piłki: FC Barcelona - 66%
Wywalczone karne: FC Barcelona - 9
Mistrz kraju: Real Madryt xD
#laliga #pilkanozna #realmadryt #fcbarcelona
@crazyfigo: Legitna statystyka.
Komentarz usunięty przez moderatora
bo niestety, ale ze świecą szukać jakiegokolwiek pomocnika Barcelony w klasyfikacji najskuteczniejszych/najlepszych w "czymś"
Aktualna Barcelona to: kimkolwiek jesteś, gdziekolwiek nie grasz, dej piłkę do MSN i oni coś wymyślą
@crazyfigo: aż tak daleko bym nie szedł. Tutaj sporo dorzucił LE, który niestety, ale jest taktycznym impotentem.
Uparcie stawiał na Gomesa, nie rotował, brak zmiennika dla Busiego, brak partnera po prawej stronie dla Rakitica
a Suarez to łebuń który przyszedł za 3 miliony. ON może być tylko lepszy, ale musi się uczyć grając koło solidnej pomocy, a nie być jej zbawcą