Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
Jak z makłowiczem nagle wszyscy oglądają co roku i już nie mogli się doczekać występu maryli rodowicz w stroju rodem z karnawału w rio. Do tego występy paniuś, które sprzedają mniej płyt i biletów niż chłopaki bez gimnazjum nagrywające rapsy w szafie w bloku. Opole to festiwal dla grażyn, co nie zmienia faktu, że Kurski #!$%@?.
A dla wielkich obrońców mam pytanie gdzie byliście, kiedy peło w opolu robiła czystki kabareciarzom z przyczyn politycznych? Kabaret moim zdaniem ma znaczenie w komentowaniu rzeczywistości politycznej. Za to zdanie Pańci-grafomanki śpiewającej o niczym (Nosowska) i Pańci śpiewającej o dupie maryni co ostatnią płytę wydała z 15 lat temu (Kaja) jest #!$%@? warte tyle co ich te śmieszne frederyki.
#polityka #neuropa #4konserwy #opole
@Lipathor:
@MKULTRA: Ja też nie mogę zrozumieć co trzeba mieć w głowie żeby takie hasełka tworzyć i jeszcze w nie wierzyć. Codziennie wychodzę do pracy (mam blisko idę na piechotę) i w ciągu tych dwóch lat w mojej okolicy nic nie zostało "#!$%@?" Życie jak płynęło spokojnym rytmem tak płynie dalej.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MKULTRA @Thorkill : no już #!$%@? nie stawiajcie karakanów na straży jakości kultury prezentowanej w tvp. Czy to nie kurski zaczął puszczać disco polo w tv? Nie zdziwiłbym się jakby powtórzyli to w Opolu po tym cyrku, który się obecnie odbywa. Będziecie musieli usuwać posty...
@nie_jem_grzybow: Kurski to głupek, ta jego tv jest przaśna, nikt go tutaj nie broni. Pewnie że sam sobie winny bo po co się podlizywał tym gwiazdkom? Trzeba było je od razu spuścić w kiblu i puścić tam chocby to disco polo. Przecież ten kawałek Weekendu - ona tańczy dla mnie jest 100 razy lepszy i popularniejszy od wszystkiego co nagrały te
Pomoże ci
( Woooooo )
Wnet twe myśli w słowa zmienią się
Wyśpiewasz je saM
Wyśpiewasz, wyśpiewasz je sam
@MKULTRA: NIE JESTEM ZA PISEM, ALE...! xD
Dwa pozytywy w całej tej historii, Kurski się skompromituje a festiwal w Opolu upadnie.
PS. Nosowska to smęcenie dla
@Stepanakert: ale mimo to robi najporządniej ze wszystkich ekip do tej pory
Komentarz usunięty przez autora
@MKULTRA: behind every together xD