Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sebek_r +53
Nie wiem czy popularna czy niepopularna opinia, ale dopóki nie zostanie wprowadzony progresywny podatek katastralny na nieruchomości to ceny nigdy nie spadną. Po co kupować akcje/obligacje jak można pieniądze zainwestować w nieskończona ilość nieruchomości i ściągać haracz z ludzi + zarabiać na wzroście cen.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Sam_w_domu: Większość komentarzy była pozytywna (w tym mężczyzn ;)) i spoko, ale intryguje mnie pojęcie "prawdziwej kobiety" - co to dokładnie oznacza?
PS. Niektóre panie pisały "kocham jej cellulit" XD
PS. Jeśli ktoś wypowiedział się krytycznie to był atakowany :(
@zone3: No tak, ale takie cekaemówki też istnieją. Oczywiście w życiu codziennym nie mają do dyspozycji retuszu ;) ale znam mnóstwo osób (zarówno dziewczyn jak i facetów), którzy wyglądają jak z okładki wyjęci
@Aerials: Nic nie oznacza albo dla każdego oznacza co innego, a tak wogóle to każdy ma to w dupie, nie pamiętam żeby kiedyś w życiu gadał z kimkolwiek o "prawdziwych kobietach".
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym, taka ocena może być formą sprzeciwu wobec powszechnej sztuczności panującej wokół nas np. zdjęcia modelek na okładkach czasopism poddane retuszowi. Nie należy też zapominać o zwykłych dowcipnisiach, wypisujących różne głupoty w sieci.
Jest jeszcze możliwość, że komentujący, na swój sposób empatycznie stają w obronie osób, które nie wyglądają dobrze,
- dej mnie harpun ( ͡° ͜ʖ ͡°)