Aktywne Wpisy

matti-nn +155
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
źródło: 1000022126
Pobierz
Varin +580

Tak samo z siłownia. U Niebieskiego co prawda efekty siłowni przychodzą wolniej niż np u mnie ( sam jest w szoku, że po kilku razach na siłowni już widać mega efekt na posladkach czy ramionach), ale efekty nie znikają podczas krótkiej przerwy, gdzie u mnie zaraz d--a się robi taka nieksztaltna i wyglądam jak ulaniec ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak żyć.
#gorzkiezale
@mistrz_tekkena: o to to. Nie jestem gruba, noszę rozmiar 36, więc w ciuchach jest git, ale muszę się mega pilnować, bo kilka tyg bez siłowni lub zjedzenie minimalnie większej ilości słodyczy skutkuje skokiem wagi :/
Zero napojów słodkich, jem same warzywa praktycznie, wszystko pieczone, jest ruch... Eh nie ma sprawiedliwości
@Calverleyy: Jeśli w miarę trzymasz miskę to pewnie po prostu szybko nabierasz wody i stąd takie zmiany. Jedz lepiej i pij lepiej żeby poprawić gospodarkę wodną.
@OttoVonAnus: będę szczera i powiem, że przed siłownia biegałam tylko w okresie letnim i to by było tyle. Ale to było już grubo ponad 3 lata temu, bo właśnie wtedy kupiłam karnet na siłownię.
@spidero: możliwe.
@Toniezarzutka: robiłam, bo miałam problemy zdrowotne, ale
@Calverleyy: A jak hormony? Wszystko ok? Nie masz problemów z krążeniem? Co z solą i jak wygląda dieta ogólnie?
@Calverleyy: Dieta. Zweryfikuj na
Ogólnie dieta wygląda tak, że na śniadanie zawsze jem omleta z 2 jajek z płatkami owsianymi (bez banana) i na to daje ogórka np albpomidorki koktajlowe, później kawa, koło 11 owoc, i 13 obiad i np to dzisiaj były bataty + pulpety z cukinii i sera ricotta ( dosłownie 4 pulpeciki) plus czerwone
@Calverleyy: Notuj co jesz i notuj jak wyglądasz i się czujesz. Po kilku tygodniach rzetelnej obserwacji na pewno znajdziesz jakąś zależność. Możesz też zrobić badania pod kątem nietolerancji pokarmowej (choć nie muszą nic wykazać).
Słabe krążenie to słaba gospodarka limfatyczna a więc obrzęki. Korzystaszz antykoncepcji hormonalnej? Miewasz
Chyba zacznę rzeczywiście to notować, bo jest to bardzo demotywujące, że jednego dnia mam fajne ramiona z zarysowanymi mięśniami a drugiego tłuste, ulane łapy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Idealny przykład to dzisiaj i wczoraj. Wczoraj dosłownie dół brzucha mnie bolał i byłam w 4miesiacu ciąży, a dzisiaj spada że nie spódnica, bo brzuch płaski jak deska. Mam podejrzenia, że go jajka tak na mnie wpływają, bo