Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_Dpey6oZCSUFxwnTpEn498uMTAJFHqFdl.jpg
#xanthia #xanthiacontent #axeliocontent #rakcontent #goombaplcontent #nintendo #n64 #nintendo64 #rozrywka #konsole #gry
@TlustodupyBialorusin: 3 zdania, bez wyzwisk. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jeśli takowe widzisz to mi wskaż, i naucz się liczyć kropki ew znaki zapytania, albo chodziarz wielkie litery.
@Kryspin013: To pokaż ten fakt. Może nie tylko mnie, ale i innym.
@xandra: Treści w nich ledwo starcza na jedno.
@xandra: Oczywiście nie ma to znaczenia, bo Nintendo stało się niszową platformą, a Sony zwinęło prawie cały rynek i to jest fakt.
Poza tym nie widzę najmniejszego powodu, aby obydwu was nie dodać na #czarnolisto co niniejszym czynię dla świętego spokoju.
@Kryspin013: Dobranoc ;)
Komentarz usunięty przez moderatora