@ciao_ciao_siciliano: od Redmi 4 Pro raczej nie, bo Full HD to 5,5 cala, a z mocną baterią jest też Redmi 4X, ale już gorsza rozdzielczość. Różnice wielkości są nieduże, więc najlepszym rozwiązaniem byłby z Banggood: Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB Global czarny Snapdragon 625 LTE B20 w cenie 158,99$ Do tego wysyłka Priority Direct Mail zmniejszająca ryzyko VAT. (bez refa)
@ciao_ciao_siciliano: Bierz Redmi Note 4 na snapdragonie z banggood :) Bardzo dobra cena teraz jest, może i 5,5 cala, ale myślę, że będziesz zadowolony :)
@PurpleHaze: @MRacheron: Nie miałem jeszcze okazji na żywo widzieć 4X, ale według specyfikacji jest zaledwie o 6 mm szerszy względem R4 chyba to nie aż taka odczuwalna różnica w użytkowaniu?
@NH35: szerszy + dluzszy, serio serio to nie jest minimalna roznica, moze tak ie wydawac na kartce jak rozrysujesz prostokaty. Ale jak wezmiesz do reki i chcialbym np kciukiem pisac, to niektorym moze byc ciezko.
Szukam telefonu, czegoś mniejszego, do 5 cali, full hd, duża bateria, w miare mocny bebechy (3gb ram itd.)
Czy istnieje coś lepszego od Xiaomi Redmi 4 pro, co spełniłoby te wymagania?
To byłby mój pierwszy zakup chińczyka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#xiaomi #android #aliexpress #gearbest #geekbuying #banggood
Xiaomi Redmi Note 4 3/32GB Global czarny Snapdragon 625 LTE B20 w cenie 158,99$
Do tego wysyłka Priority Direct Mail zmniejszająca ryzyko VAT.
(bez refa)
Bardzo dobra cena teraz jest, może i 5,5 cala, ale myślę, że będziesz zadowolony :)
@NH35: no chyba jednak odczuwalne, wystarczy wziac oba do reki, ew sprawdzic obsluge jedna dlonia.