Wpis z mikrobloga

Mirki. OnePlus3T Midnight Black 128 GB czy iPhone 7 32 GB? Mogę mieć oba w podobnej cenie.

Zależy mi na:

- aparacie ogólnie - zdjęcia wydruków itp do portfolio
- szybkości działania ogólnie
- szybkości obsługi/otwierania plików jpg, png i przede wszystkim pdf

Wiem że siła iPhone 7 jest system a 3T ekran. BTW - iPhone 7 plus nie wchodzi w gre - za drogi.

Wołam też #grafika ze względu właśnie na potrzebę czasem pokazania na szybko jakiegoś projekty znaku.

#oneplus3t #iphone #android #ios #grafika
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OS7RY: przesiadłem się na iPhone 7 z Androida z fhd i 5,5 cali. Obawiałem się mniejszego ekranu i rozdzielczości ale nie żałuję. Aparat według mnie bardzo dobry, szybkość działania błyskawiczna (wcześniej czysty android 6.0 2gb ram i nie było np aż tak szybkiego przechodzenia między aplikacjami) a mniejsza rozdzielczość nie rzuca się tak w oczy. Jedyny mankament dla mnie to brak możliwości zmiany czcionki na większą w przeglądarkach internetowych i
  • Odpowiedz
@096049106: Tak, sorry, nie doczytałem. :) Ale przy okazji to czemu uważasz że z plusem? Aparat, bateria, wielkość ekranu wpływa na większy komfort? Pisze to jako totalny noob iPhoneowy - kiedyś miałem na kilka tygodni 6 Plus, system mi się nawet podobał (z pominięciem początkowego obowiązkowego ustawienia konta) - ale padł :/ Dlatego też zmęczony różnymi tanimi bądź używanymi telefonami postanowiłem zainwestować w nowy.
  • Odpowiedz