Aktywne Wpisy
Kumpel19 +10
Zarzutkkake +68
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
No to dzisiaj anegdota dla zwolenników męskiego wychowania i "hehe chłopcy to powinni się bić to normalne nie".
Chodziłem do podstawówki i gimbazy z patologią. Jako jedyny nie mieszkałem na lokalnym biedoblokowisku a do tego dobrze się uczyłem co było uważane za frajerstwo, więc się domyślacie że nie miałem ciekawie.
I to wyglądało na przykład tak, siedzę sobie na przerwie, podchodzi do mnie sebix z ogolonym na łyso pustym łbem i
A to 4-5 klasa podstawówki, nie żartuję.
Nie wkręcajcie dzieciom, że jak będą się dobrze uczyć to zostaną kimś a ci co im dokuczali będą kopać doły i mieszkać na melinach. W życiu nie ma jakiegoś magicznego punktu w którym zasady rządzące społeczeństwem nagle się odwracają.
Dzisiaj mam 23 lata i nie mam żadnych znajomych i nigdy nie miałem dziewczyny. Siedzę w piwnicy u rodziców, nie poszedłem na studia albo do pracy bo boję się, że będę tak samo upokarzany i wykorzystywany jak kiedyś. Zdarza się, że ktoś się do mnie #!$%@?, nawet obcy człowiek i wtedy nie mam odwagi czegoś odpowiedzieć, jakoś się postawić bo już mam trwale zakodowane że jak odpyskniesz takiemu zwierzęciu to wystartuje z łapami, a ja mam 170cm i 52kg i nie potrafię bić...
I tak się powoli żyje w tej Polsce...
#przegryw #patologiazewsi
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Shyvana
@AnonimoweMirkoWyznania: i masz na imie miron ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nam też dokuczano w szkołach z podobnych powodów, dzisiaj niebieski jest doktorantem+ stała praca, ja studia+ praca.
WSZYSCY dosłownie wszyscy, którzy nam dokuczali skończyli źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej podstawówki część po wyrokach (wiadomo było od początku na kogo
To raus na siłownie a nie stulejujesz tu, tylko mi nie mów że sie boisz iść, bo Cie wyśmieją
I przestań się bać. Pracy, dziewczyn, przepychanek. Generalnie, to ty boisz się porażki. A przecież porażki to nieodzowny element nauki!
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Rozumiem lęki, fobie i to że niestety żyjemy w świecie jakim żyjemy, ale wytłumacz mi tylko jak to sobie wyobrażałeś, czy myślałeś może że pieniądze spadną Ci z nieba czy co? Posłuchaj, sam raczej nie specjalnie potrafię się dogadywać z ludźmi, czas wolny też w większości spędzam w pojedynkę, ale jednak trzeba umieć o siebie jakoś zadbać, choć na tyle żeby jakoś przeżyć
ja sie uczylem rewelacyjnie, same piatki, czerwone paski I #!$%@?, nagrody od prezydenta I jakos mialem kumpli, jasne czesc sie czasem nabijala ze nie chce uciec z lekcji czy cos ale mialem na to wywalone a jak masz wywalone to reszta to widzi ze nie dajesz soba pomiatac
ty znalazles wytlumaczenie swoich problemow ktore daje ci latwa wymowke by nic nie
@alicjaxoxo: To akurat fakt, przez jakiegos kretyna sporo osob ma #!$%@? dzien, a najbardziej maszynista.