Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No to dzisiaj anegdota dla zwolenników męskiego wychowania i "hehe chłopcy to powinni się bić to normalne nie".

Chodziłem do podstawówki i gimbazy z patologią. Jako jedyny nie mieszkałem na lokalnym biedoblokowisku a do tego dobrze się uczyłem co było uważane za frajerstwo, więc się domyślacie że nie miałem ciekawie.

I to wyglądało na przykład tak, siedzę sobie na przerwie, podchodzi do mnie sebix z ogolonym na łyso pustym łbem i

miron ty śmieciu hahaha

ee...ch-chyba ty

CO #!$%@? #!$%@?Ć CI #!$%@? POŁAMAĆ CIĘ SZMATO MASZ COŚ DO MNIE

A to 4-5 klasa podstawówki, nie żartuję.

Nie wkręcajcie dzieciom, że jak będą się dobrze uczyć to zostaną kimś a ci co im dokuczali będą kopać doły i mieszkać na melinach. W życiu nie ma jakiegoś magicznego punktu w którym zasady rządzące społeczeństwem nagle się odwracają.

Dzisiaj mam 23 lata i nie mam żadnych znajomych i nigdy nie miałem dziewczyny. Siedzę w piwnicy u rodziców, nie poszedłem na studia albo do pracy bo boję się, że będę tak samo upokarzany i wykorzystywany jak kiedyś. Zdarza się, że ktoś się do mnie #!$%@?, nawet obcy człowiek i wtedy nie mam odwagi czegoś odpowiedzieć, jakoś się postawić bo już mam trwale zakodowane że jak odpyskniesz takiemu zwierzęciu to wystartuje z łapami, a ja mam 170cm i 52kg i nie potrafię bić...

I tak się powoli żyje w tej Polsce...

#przegryw #patologiazewsi

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Shyvana
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
No to dzisiaj anegdota dla zwolenni...
źródło: comment_y9JZPWHSSCyakK9FSXGffrHLzsMMbQAe.jpg
  • 70
@AnonimoweMirkoWyznania: Ty powiesz tak, a ja Ci powiem, że akurat u mnie i mojego niebieskiego się wszystko sprawdziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nam też dokuczano w szkołach z podobnych powodów, dzisiaj niebieski jest doktorantem+ stała praca, ja studia+ praca.
WSZYSCY dosłownie wszyscy, którzy nam dokuczali skończyli źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z mojej podstawówki część po wyrokach (wiadomo było od początku na kogo
@AnonimoweMirkoWyznania: a tak poważnie to weź sie w garść człowieku, wyjdz z domu, zapisz sie w tym roku na uczelnie albo idz do pracy, pokaż się ludziom z dobrej strony na starcie, zrób dobre pierwsze wrażenie, a nie użalaj sie nad sobą

a ja mam 170cm i 52kg i nie potrafię bić...

To raus na siłownie a nie stulejujesz tu, tylko mi nie mów że sie boisz iść, bo Cie wyśmieją
@AnonimoweMirkoWyznania: Idź na siłownię i do dietetyka. Niech zrobi ci dietę dla endomorfików. Ćwicz i przestań się bać. Bądź lepszy i nie zygaj ani nie lataj z łapami jak już będziesz mógł. Weź się do roboty.

I przestań się bać. Pracy, dziewczyn, przepychanek. Generalnie, to ty boisz się porażki. A przecież porażki to nieodzowny element nauki!
@AnonimoweMirkoWyznania przestań się bać. Nieważne ile masz wzrostu i wagi, jak się boisz, to to widać, a to prowokuje takich sebozjebów. Jak będziesz miał postawę możecie mi naskoczyc to się trzy razy zastanowią zanim się odezwą bo "takie chuchro a takie pewne, może trenuje karate od przedszkola". Wszystko zależy od nastawienia. Musisz wziąć się w garść, przeszłość zostawić za sobą.
@AnonimoweMirkoWyznania: W ludziach jest coś takiego, że jak poczują w kimś słabość to zaczyna sie poniewieranie. Ogólnie człowiek to podłe stworzenie i nie trzeba daleko szukać przykładu. W ostatnią sobotę ktoś w Warszawie popełnij samobójstwo rzucając się pod metro i zgadnij jak zaregowała większość ? "Omg znowu samobójca", "Nie mógł inaczej się zabić". Po prostu większości osób gówno obchodzą twoje problemy. Zawsze trzeba to mieć na uwadzę mówiąc cokoliwek i komukolwiek.
nie poszedłem na studia albo do pracy

@AnonimoweMirkoWyznania: Rozumiem lęki, fobie i to że niestety żyjemy w świecie jakim żyjemy, ale wytłumacz mi tylko jak to sobie wyobrażałeś, czy myślałeś może że pieniądze spadną Ci z nieba czy co? Posłuchaj, sam raczej nie specjalnie potrafię się dogadywać z ludźmi, czas wolny też w większości spędzam w pojedynkę, ale jednak trzeba umieć o siebie jakoś zadbać, choć na tyle żeby jakoś przeżyć
@AnonimoweMirkoWyznania: nie ma to jak tlumaczyc sie calkiem bez sensu
ja sie uczylem rewelacyjnie, same piatki, czerwone paski I #!$%@?, nagrody od prezydenta I jakos mialem kumpli, jasne czesc sie czasem nabijala ze nie chce uciec z lekcji czy cos ale mialem na to wywalone a jak masz wywalone to reszta to widzi ze nie dajesz soba pomiatac
ty znalazles wytlumaczenie swoich problemow ktore daje ci latwa wymowke by nic nie