Aktywne Wpisy
evilmalina +5
#ukraina #ciekawostkiwojenne ale bydlak, zaloze sie ze mogl by z europy zrobic popiol w trymigi
Grupa_Filmowa_Darwin +130
Zaczynamy dzisiaj prezentować Wam kolejno odcinki z naszej sztandarowej serii Wielkie Konflikty w której zderzamy ze sobą różne postaci z historii i mitologii i zastanawiamy się, jak to mogło być naprawdę.
A tak naprawdę to nie, po prostu wymyślamy sobie różne alternatywne historie i patrzymy, jak się potoczą. Zobaczcie i Wy. Jako pierwszy nie byle kto, bo sam Mikołaj Kopernik!
#film #komedia #rozrywka #satyra #kabaret #youtube #historia #heheszki #humor #zarty
A tak naprawdę to nie, po prostu wymyślamy sobie różne alternatywne historie i patrzymy, jak się potoczą. Zobaczcie i Wy. Jako pierwszy nie byle kto, bo sam Mikołaj Kopernik!
#film #komedia #rozrywka #satyra #kabaret #youtube #historia #heheszki #humor #zarty
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
także tak, nie mam nerki ale mam rower ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na serio to miałem okazję dziś testować madonkę od treka. szosa na pewno ciekawa, lekka (~7.30kg), geometria równie ciekawa, a cena około 35 tysięcy. odgłos kół sunących po asfalcie robił robotę, no super, ale przejdźmy dalej. najbardziej oczekiwałem tej lekkości jazdy, która tak generalnie to nawet była, lecz takie gdybanie bez cyferek to niestety nie to samo, a tutaj akurat by zrobiły największą robotę by móc się do czegoś odnieść. podjazdy wiadomo, szybciej, bo waga, bo koła. działanie tej nowej dura ace, jak dla mnie nic specjalnego, elektryczna ultegra robi chyba lepszą robotę. ale co najważniejsze, to że rower może pomóc to wiadoma sprawa, ale najważniejsza jest NOGA, NOGA i jeszcze raz NOGA. jak nie masz nogi to nie pojedziesz tak dobrze jak byś chciał, i o tym się dzisiaj jeszcze bardziej przekonałem, a po teście z wielką przyjemnością wsiadłem na swojego kilkanaście razy tańszego scotta i banan mi z twarzy nie schodził. no i bym zapomniał, pogoda super, miałem dziś nie jechać nigdzie, a bo zmęczony, a bo mało czasu, ale znalazłem chwilę co by pokręcić. kochajcie swoje maszyny, nawet jeżeli nie mają najnowszej dura ace
#rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #szosa
Wiadomo, że noga to podstawa, ale rower i osprzęt wiele pomaga.