Aktywne Wpisy
darknightttt +26
Moje zasady pierwszych 3 randek #tinder #zwiazki #gownowpis
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
- tylko miejsca publiczne
- zaproszenie do domu wieczorem = koniec znajomości
- odmawiam wyjść do restauracji, nie chce czuć się zobowiązania a jedzenie jest dla mnie trochę intymne więc wolę uniknąć skrępowania
- spacery TYLKO jak jest ciepło i ładna pogoda
- dwa drinki to max ile wypije
- nie wsiadam do samochodu
Plusy za: zamówienie mi ubera na powrót, branie pod uwagę
xceed +192
Dostałem od dentystki fakturę pocztą za niestawienie się na wizycie na 300zł.
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
Na wizycie byłem, czekałem 30min po czym jak się dowiedziałem że jeszcze są dwie osoby przede mną wyszedłem bo musiałem być w innym miejscu.
Czy takie coś jest w ogóle legalne?
#pytanie #stomatologia #dentysta #prawo #finanse #medycyna
Trzeba zrobić małe podsumowanie, bo widzę, że cały czas pojawiają się cały czas te same pytania i oskarżenia w stronę Markusa. Czytać, a później nie siać fermentu i insynuacji. Opierajmy się na faktach
1.Czemu Makrus nagrał rozmowę? Nagrana rozmowa to nie pierwszy kontakt Markusa z Magdą. Już wcześniej dochodziły sygnały o jej dziwnym zachowaniu. Markus kontaktował się z konsulatem i biurem podróży. Nagrał rozmowę, aby mieć w razie czego dowód z którym mógłby zgłosić się do odpowiednich służb. Bardzo dobre i racjonalne postępowanie.
2. Gdyby nie filmik Markusa, to nikt sprawą by się nie zainteresował, a tak zainteresowali się nią ludzie, media i służby, przez co będzie można ustalić prawdziwą przyczynę śmierci Magdy.
3."Markus nic nie zrobił" Jak to nic nie zrobił? Kontaktował się z konsulatem, kontaktował się z biurem podróży, skontaktował się z policją - do tego potrzebował dowodu w postaci filmiku, wysłał jej na pomoc swojego znajomego, który miał ważny paszport i znał języki. Nie mógł nic ponad to zrobić.
4."Złoty dzownił podczas rozmowy z Magdą" A dlaczego miał nie dzwonić? Zostało potwierdzone przez prokuraturę dzisiaj, że ten "Złoty" to nie jest ten sam Złoty od sprawy modelki Karoliny. Sam znam z dwóch ludzi którzy mają taką ksywkę.
5.:Dlaczego puścił Magdę samą" Wycieczka była prezentem niespodzianką od Magdy - to już samo w sobie wyklucza Markusa z kręgu podejrzanych. Nie miał ważnego paszportu, wycieczki nie udało się sprzedać, to aby nie stracić całości kasy Magda zdecydowała się lecieć sama. Kobiety w Polsce są wolne i niezależne. Nie mógł jej tego zakazać.
6."Skąd rezydent w znajomych" Rezydenta miał w znajomych, ponieważ dodał go gdy już Magda była w Egipcie. Był z nią utrudniony kontakt i aby z nią porozumieć się, musiał to robić przez rezydenta, który jest współpracownikiem biura podróży - stamtąd uzyskał jego dane. Wiadomo, że kontakt przez internet jest tańszy niż dzwonienie roamingowe do Egiptu.
7. Markus zachowywał się bardzo dobrze podczas rozmowy. Uspokajał Magdę, dawał jej do zrozumienia, że obojętnie co się wydarzyło to ją kocha i jej ufa. Ona była spanikowana, chciał ją uspokoić, aby poczuła się bezpieczne. Takie zachowanie jest również bardzo istotne w przypadku ewentualnego wykorzystania seksualnego.
#magdalenazuk
#magdazuk
Komentarz usunięty przez autora
@amoooc: Podobno w Parku Sołackim żyją jednorożce.
Komentarz usunięty przez autora
Co do:
1. Zgoda. Może to być racjonalne wytłumaczenie.
2. Z tym faktem również można się zgodzić.
3. Tu też.
4. Złoty to raczej ten złoty i to info bylo sprawdzane.
5. Ok możemy przyjąć taką wersję. Więc pojawia się pytanie:
a) kto pojechał za niego, bo z tego co wiadomo, ktoś przejął za darmo jego miejsce.
b) kto jeszcze leciał w tym samolocie, bo były informacje ,że tak naprawde
@amoooc: Ja jednak zaufłbym śledczym. Mają wszystko w aktach sprawy. Wiadomo, że matka zmarłej w dziwnych okolicznościach córki
4. Ale matka Karoliny potwierdziła... Nawet jeżeli to nie ten "Złoty", to