Aktywne Wpisy
Mauupa +77
Po przygodach związanych z początkiem #bikepacking w Gruzji i wymianą całego koła na starcie myślałem, że już większych „przygód” nie będzie… no i tu się myliłem. Ostrzegali mnie przed przyjazdem tutaj przed agresywnymi psami czy pijanymi kierowcami, ale nie nikt nie mówił o pułapkach na gravelowców w postaci takich kratek. Żyje, jakoś.
#rower
#rower
źródło: IMG_7474
Pobierz
karitto +442
Od dwóch miesięcy mieszkam w Kalifornii i robię pracę magisterską na Uniwersytecie Stanforda. Zostaję tutaj do końca lipca i pomyślałem, że kogoś mogłoby zainteresować, jak wygląda życie w Dolinie Krzemowej, więc planuję raz na jakiś czas coś tu napisać. Dzisiaj małe wprowadzenie.
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
1. Jak się tu znalazłem?
Na co dzień studiuję w Kopenhadze na DTU. Przeglądając tematy prac magisterskich, znalazłem bardzo ciekawy projekt. Okazało się, że laboratorium, które go oferowało, blisko współpracuje z
źródło: Stanford
Pobierz

#pytanie #grafika #apple #windows #komputery #pytaniedoeksperta #macos
Co jest lepsze dla grafika
@grlux: baw się w czym chcesz, ale jak pójdziesz do pracy i dostaniesz .psd do otworzenia to będzie przypał
szczerze mnie ubawiłeś tak szybką oceną
@grlux: open office > grafika komputerowa ? co ty p--------z
@barteck: i na filmie mówi o kolegach studentach z Windowsem - to już się domyślam że to laptopy max za 2k a on ma taki dobry za 7k i jak to szybko chodzi. No nic dziwnego xD
@onea: a no tak, zapomniałem o
@Harry19911: też jest oprogramowaniem do projektowania, aczkolwiek Autodesk z tego co wiem to nie wypuścił AutoCada na linuxa - choć mogę się mylić