Aktywne Wpisy
Czy przez obecną młodzież czeka nas upadek?
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Czy młodzi ludzie nadają się do czegokolwiek?
- tak 49.3% (664)
- nie 50.7% (683)
Stalionnn +97
Cała ta sprawa z tą Polką w Egipcie pokazuje jak wielu ludzi nie ogarnia rzeczywistości która jest dla nich ogromnie zniekształcona przez system wartości który zaprogramowała im kultura/wychowanie. Dziewczyna pojechała być panienką do towarzystwa i chciała łatwego życia.
Nie można hejtować jej za to, nie ma w tym nic złego. Została zabita, trudno business as usual. Wiedziała o tym że takie zabawy mogą się tak skończyć czemu zawracać tym sobie głowę? Volenti non fit iniuria. Wiele kobiet tak kończy, zamiast szukać sprawców i się użalać powinniśmy korzystać z łatwych kobiet. Mamy w Polsce setki tysięcy takich kobiet z Ukrainy.
Czemu nie chcecie korzystać z życia?
Proszę o odpowiedzi obiektywne a nie poparte emocjami.
#magdazuk #magdalenazuk #niebieskiepaski #ukraina
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
jutro mam rozmowe :D
@AnonimoweMirkoWyznania: z Ukrainy?? Ty się dobrze czujesz? Może jeszcze z Burkina Faso tam też epidemia HIV jak szaleć to szaleć
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo nie każdy ma tak zryty beret jak co poniektórzy.
Muszą być nieźle spieprzeni skoro tylko z tabletką gwałtu potrafią "zaliczyć".
@Kopytko1: na gwalt chyba nie ma dowodow. A przy pigulce nic by nie pamietala wiec jak zalamanie nerwowe to raczej nie z tego powodu.
@AnonimoweMirkoWyznania: bo żadna Ukrainka na mnie nawet nie spojrzy.
Z mojego doświadczenia Ukrainki są znacznie gorsze nawet od Polek, strasznie wredne suki zupełnie nie do poderwania
@defoxe: ja bym i z tabletką gwałtu nie zaliczył
@aardwolf: Się czepiasz słówek. Sens tego co chciałem napisać miał być taki: wszelkie gwałty, tabletki, płacenie za seks - to jest porażka. Można to zrobić za darmo, za obopólną zgodą i obopólną satysfakcją. No ale...
@PC86: Co za bzdury wypisujesz. Zachorowalnosc wzrasta w Polsce regularnie od lat.
Tu masz przykład z 2013 roku. klik
@PC86: I zapominasz, że choroby weneryczne to problem także na Zachodzie. Wzrost zachorowan na niektóre u nas wiazano z wejsciem do UE. Gdansk to miejsce rozrywki zarówno dla Niemców, Szwedów jak i Rosjan.
Oprócz tego masz wyjazdy w kraje egzotyczne.
Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Piszesz, że weneryki rozsiewają pijani Angole przyjeżdżający "na Polki", a jakoś dziwnym trafem znaczny wzrost zachorowań na kiłę zaczął się dopiero po otworzeniu granicy dla imigrantów ze wschodu, a