Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
P.S Panie Grabiec demokracji nie są do szcześcia potrzebne partie polityczne, no ale co taki neoliberał chodzący w marszu wolności może wiedzieć o demokracji xD
#4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lgbt #homoseksualizm #liberalizm #polityka #anarchizm #akap #neuropa #wykopznowuszkalujeneoliberalow
http://natemat.pl/207625,po-wyrzucila-ludzi-z-teczowymi-flagami-z-marszu-wolnosci-nie-uwierzycie-jaka-manipulacja-jest-popularny-w-sieci-film
Co więcej, o jej zaplanowaniu opowiadano przed kamerami przed rozpoczęciem "Marszu Wolności". – Mam tu ukryty banner. Jak wyjdzie Schetyna ze swoim uśmieszkiem, to my go rozłożymy. I on będzie już taki mniej szczęśliwy – opowiadał jeden z organizatorów prowokacji. –Uprawiamy mały trolling – dodał.
Wydaje mi się, że ten baner to im się magicznie nie wyczarował w rękach więc uwaga wcześniej zaplanowali go rozwiesić. Niesamowity poziom dedukcji Kempes ;)
Nie zmienia to faktu że PO ich siłą brutalnie usunęła z marszu. Czy tą część opowieści która jest jej głównym wątkiem pomijasz?