Wpis z mikrobloga

O jak gnije z homo które przez tyle lat liczyło na środowiska neoliberalne, a teraz nazywani są "prowokacją". Tak się kończy wiara w libtardów. Widać PO i Nowoczesna uznały już, że moda na wspieranie lgbt przemija. A platformie gratuluję tego geniusza Grabca. Wiecej w komentarzach

P.S Panie Grabiec demokracji nie są do szcześcia potrzebne partie polityczne, no ale co taki neoliberał chodzący w marszu wolności może wiedzieć o demokracji xD

#4konserwy #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lgbt #homoseksualizm #liberalizm #polityka #anarchizm #akap #neuropa #wykopznowuszkalujeneoliberalow
RobotKuchenny9000 - O jak gnije z homo które przez tyle lat liczyło na środowiska neo...

źródło: comment_X9NqD439tg9WgGHKFhzFGnfSQIOneYx4.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kempes: Myślisz że tego filmiku z pyty nie widziałam wcześniej? Jest nawet powiązany w moim znalezisku xD. To tylko pokazuje ile te osoby musiały się napracować by móc wnieść tęczową flagę i swój transparent na "marsz wolności" na ten marsz bo by nawet nie uszły 5 metrów. Wiec faktycznie ciekawe czemu to dowodzi.
  • Odpowiedz
@RobotKuchenny9000: Oj tak... walczą... ( ͡ ͜ʖ ͡)

Co więcej, o jej zaplanowaniu opowiadano przed kamerami przed rozpoczęciem "Marszu Wolności". – Mam tu ukryty banner. Jak wyjdzie Schetyna ze swoim uśmieszkiem, to my go rozłożymy. I on będzie już taki mniej szczęśliwy – opowiadał jeden z organizatorów prowokacji. –Uprawiamy mały trolling – dodał.
  • Odpowiedz
@Kempes: To nie prawicowe młodzieniaszki tylko prawdziwi geje. Po prostu postanowili w taki sposób 'załatwić' Schetynę, bo im się nie podoba polityka PO względem LGTB. Gdzie masz napisane w artykule, że to są ludzie prawicy? Gdybyś się orientował to byś wiedział, że jeden to znany aktywista LGTB, który pracuje dla portalu rownosc.info (jak chcesz to Ci mogę FB podać) a drugiego to nawet osobiście miałem okazję poznać i pogadać i
  • Odpowiedz
@Kempes:
Wydaje mi się, że ten baner to im się magicznie nie wyczarował w rękach więc uwaga wcześniej zaplanowali go rozwiesić. Niesamowity poziom dedukcji Kempes ;)

Nie zmienia to faktu że PO ich siłą brutalnie usunęła z marszu. Czy tą część opowieści która jest jej głównym wątkiem pomijasz?
  • Odpowiedz
@RobotKuchenny9000: Trolling to trolling i nic nie zmieni tego, że służby porządkowe się zachowały prawidłowo. Dziwne, że o trollingu ty zapomniałaś w swojej opowieści wspomnieć... ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz