Aktywne Wpisy
obszarnik +30
Ja byłem dziś w sklepie, jeśli to polskie machanie szabelką ma wyglądać tak że muszę wydawać na podstawowe rzeczy 3 raza więcej niż przed konfliktem ukraińsko-rosyjskim to ja proszę, niech Ukraina skapituluje a Polacy przejrzą na oczy. Ja się boję że za niedługo ja nie będę miał co włożyć do garnka.
#ukraina #wojna #polska #ekonomia
#ukraina #wojna #polska #ekonomia
washingtonbullet +432
Sprawa jest prosta jak słońce. Jeśli szanujesz swojego mężczyznę to nie pozwalasz dotknąć się spoconemu facetowi bez koszulki. Period. Te gunwo treningi jakiejś baciaty czy innego crossfitu można przeprowadzać z kobietami, bo jak się jest zamężną kobietą obowiązują pewne standardy zachowania.
#lewandowski #pdk #afera #p0lka
#lewandowski #pdk #afera #p0lka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Byłbym bardzo ciekawy raportu pokazującego procent osób płci żenśkiej, które nie zdały matury z matematyki. Z mojego otoczenia nie zdało 5 dziewczyn i 1 chłopak, przeszukując facebooka natknąłem się na kolejne parę dziewczyn, które oblały. Nawet na znanym portalu wykop peel co najmniej dwie użytkowniczki przyznały się do #!$%@? matury :) Czy to o czymś świadczy? Czy jest to kolejne założenie że kobiety są głupsze? Oczywiście że nie.
Uważam, że kobiety średnio są znacznie intelignetniejsze od facetów, co prawda może większa część z nich sobie nie radzi z rozwiązywaniem zadań matematycznych, ale za to znakomita większość będzie potrafiła manipulować facetami przy pomocy atencyjności i kawałka ciała, więc żadna wiedza, ani inne umiejętności nie są im potrzebne. Jeżeli potrafią o siebie zadbać poprzez bycie uległą wobec samca, który ma święty obowiązek zapewnić im dobrobyt, to nie widzę przeszkód. Uważam, że kobiety są bardzo rozsądne i zaradne.
nie #mizoginia
#zwiazki #matura #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
Globalnie? Raczej nie. Bo to dowód anegdotyczny.
Kobiety mają średnio gorsze umiejętności matematyczne od mężczyzn. Gorsze w istotny sposób, choć nie dużo gorsze.
Historycznie, kobiety miewały też wyraźnie niższe IQ od mężczyzn. Ale ten trend się zaciera. Obecnie praktycznie nie ma różnic; różnica na poziomie 1 czy 2 punktów procentowych jest praktycznie