Aktywne Wpisy

MarcelFerry +977
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie

Kaja_Kern +7
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie

W skrócie: nie jestem za PiSem, ale będę obrzucał gównem każdego kto też nie jest za PiSem.
#neuropa #bekazpisu #polityka
W sumie wystarczy kilka ograniczeń dla zielonek i sporo problemów mogłoby być rozwiązanych.
@Kraker245: w sensie marsz okazał sie sukcesem i strona rządowa musi łatać straty czy marsz okazał się klęską i strona opozycji (acz tylko wybrana bo sld,razem,kukiz, korwiny itd nie przystąpili do tej inicjatywy i de facto stawiła się tylko poprzednia koalicja) musi łatać straty?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kraker245: ja lubię Kaczyńskiego, ale go nie popieram.
@Kraker245: Nie jestem za pisem, ale chętnie rzuciłbym gównem w jednych i drugich, gdyby była okazja xD.