Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +826
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +232
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#rower
Chcę dzisiaj strzelić 200km, czym uzupelniac energię po drodze poza drożdżówkami i kawą?
Batony? Orzechy? Koks?
Komentarz usunięty przez autora
To tak z żywieniowego punktu widzenia, bo 200km nigdy nie robiłem ;)
@vauecki: Śmiejesz się, śmiejesz się, a jest tutaj co najmniej kilkunastu ludzi mających dystanse 300-500km (i więcej) za sobą, jedzących właśnie tak i myślisz, żeś wymyślił jakieś genialne rozwiązanie. I że od zjedzenia "normalnego" obiadu stanie się Bóg wie co... To nie wyścig.
@vauecki: z kilkoma chłopakami (wykopki) zrobiliśmy do Wrocławia 400km jedząc słodkie i McD właśnie. Z @Mortal84 zrobiliśmy 500km ze średnią ciut ponad 30km/h jedząc w nocy w McD właśnie i hot doga na Orlenie. @byczys robi dystanse 500+km też jedząc "śmieci". Ja mam zrobione trochę ponad 1000km non stop o "śmieciach". Przesadzasz ze śmieciowością żarcia w McD.
Ma
@vauecki: Heh, bo jak kolego piszę. Teoria sobie, a praktyka sobie. Jak nie masz zaplecza, to się je co jest na trasie. No i nie polecam McD tylko napisałem "Zrób sobie po 100km przerwę na obiad. Zjedz coś co Ci napełni żołądek. Choćby McD.". Jak ktoś się pyta o czym zrobić
@camelopardalis: Przecież nie robi nic złego, ja mam swoje wrażenia i swoje przemyślenia na ten temat. On ma swoje. Ma prawo mieć inne zdanie. Ja mu tłumaczę jak to wygląda z mojej strony, a on zrobi z tą "wiedzą" co zechce. Ja też nie od razu jeździłem dystanse, też bym chciał, żeby ktoś mi na początku cierpliwie tłumaczył "jak
@Qardius: Każdy jeździ jak mu wygodniej.