Aktywne Wpisy

JaNieGejJaPapiesz +242
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu
#psiarze
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego psy nie mogą srać do kuwety tak jak koty?
Ogromny plus brak gówna i szczyn na chodnikach ¯\(ツ)/¯
Dla psiarzy to chyba neutralne bo i tak na chacie mają tony bakterii kałowych ale oni to chyba lubią ( ͡º ͜ʖ͡º)

@LibertyPrime: #takbylo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LibertyPrime: Ja p------e. Najgorzej to głupio umrzeć
@LibertyPrime: ISIS ma w takim razie lepszą skuteczność niż wojska amerykańskie w Iraku. Jak utrzymają taki poziom, to za rok w SDF nie będzie żadnego w 100% sprawnego żołnierza
@LibertyPrime: Ciekawe czy on naprawdę jest w SDFie, ale jeśli tak, to potwierdza się, że Arabów traktują tam jak mięso armatnie.
https://www.facebook.com/ArcherPL/photos/a.413067079043006.1073741828.412403462442701/438607816488932/?type=3&theater
A obczajcie to. To zdjęcie było wrzucane tutaj przez Matadora bez cenzury. Czyli Archer miałby być jednym z nich. Ten na rowerze?
źródło: comment_xc1Zi8mniMrdBx5riv0xaH8dr5bqs74y.jpg
PobierzW ogóle mając pewne, nawet niewielkie rozeznanie w wojnie z isis wyczuć można od Archera fejk. Przykładowo wspomaganie walk tak w Syrii czy Iraku przy tamtejszej syt. polit. de facto jest niemożliwe, albo rzekomy pobyt w Mosulu, gdzie przecież (chyba) nie walczą wolontariusze.
Czekam na jakieś foto o trudnej do podważenia
@Ungern: raczej niepodobny do tego ze zdjęcia niżej.
źródło: comment_BgRKfs7PQCHTwGE4gWTJSzpOynwH9JN5.jpg
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_LpoAFOtnKX29ZCY9wWfAqsm0QxWn6JhC.jpg
Pobierz