Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
Mam na wydanie 1x GOLDWELL Roughman, kremowa pasta matująca 100ml. Jak widać na zdjęciu, ma minimalną wadę opakowania, tak jakby kreskę na etykiecie, ale to nie wgniecenie a produkt jest w 100% pełny, nowy i gotowy do użycia. Na swoich nie użyję, a wiem, że sporo z Was używa i chwali.
Zgodnie z zawodowym zboczeniem dodam tylko, że tego typu produkty najlepiej jest wyczesywać zaraz po powrocie do domu, a następnie zmywać odżywką bez silikonów. Później możecie normalnie umyć skórę głowy szamponem, ale warto pierwsze mycie zrobić odżywką - na pewno zmyje stylizator, a dodatkowo fajnie odżywi i nawilży włosy.
Dla pozostałych do niedzieli 07.05.2017 rabat 5% na napieknewlosy.pl z kodem wykop0957
Rozdajo trwa do dzisiaj do 0:00, losowanie przez mirkorandom, kontakt przez pw więc dla odblokowanych, wysyłka paczkomaty inpost na mój koszt.
Warunki udziału ----> PLUS tego wpisu
Dla ciekawych włosowej wiedzy zapraszam na mój kanał gdzie strasznie dużo gadam, elo.
Przecież zadaniem odżywki jest m.in. przywrócenie PH na głowie do stanu neutralnego po myciu szamponem, stosowanie najpierw odżywki a
Jedyne odstępstwo od pH neutralnego - u mnie przed hennowaniem włosów, żeby barwnik lepiej się wbił w mocno oczyszczone włosy i płukanki zakwaszające, ale też nie bardzo kwaśne - herbata hibiskusowa
Ostatnio mam sporo problemów z włosami i skórą głowy więc chyba będę musiała trochę posiedzieć w temacie znowu. Tylko jakoś czasu brak na wszystko :(
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora