Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

picasssss1 +255
Kiedy Hans, Hose, Pedro, albo jakiś Pierre idzie do banku po kredyt to jest dla niego normalne, znośne oprocentowanie bierze i wychodzi.
Jak Polak bierze hipotekę to jest metafizyka, jak spotkanie ze stwórcą. Wydarzenie które potrafi cementować całe rodziny na pokolenia. Tylko spróbuj źle skomentować tą sytuację to zleci się stado baranów i broni tych którzy nie dość że mają eldorado to jeszcze nie mają żadnej odpowiedzialności xD
#nieruchomosci #
Jak Polak bierze hipotekę to jest metafizyka, jak spotkanie ze stwórcą. Wydarzenie które potrafi cementować całe rodziny na pokolenia. Tylko spróbuj źle skomentować tą sytuację to zleci się stado baranów i broni tych którzy nie dość że mają eldorado to jeszcze nie mają żadnej odpowiedzialności xD
#nieruchomosci #
źródło: 7e398a785d1952e54365ba851960c38b
Pobierz

Mam na wydanie 1x GOLDWELL Roughman, kremowa pasta matująca 100ml. Jak widać na zdjęciu, ma minimalną wadę opakowania, tak jakby kreskę na etykiecie, ale to nie wgniecenie a produkt jest w 100% pełny, nowy i gotowy do użycia. Na swoich nie użyję, a wiem, że sporo z Was używa i chwali.
Zgodnie z zawodowym zboczeniem dodam tylko, że tego typu produkty najlepiej jest wyczesywać zaraz po powrocie do domu, a następnie zmywać odżywką bez silikonów. Później możecie normalnie umyć skórę głowy szamponem, ale warto pierwsze mycie zrobić odżywką - na pewno zmyje stylizator, a dodatkowo fajnie odżywi i nawilży włosy.
Dla pozostałych do niedzieli 07.05.2017 rabat 5% na napieknewlosy.pl z kodem wykop0957
Rozdajo trwa do dzisiaj do 0:00, losowanie przez mirkorandom, kontakt przez pw więc dla odblokowanych, wysyłka paczkomaty inpost na mój koszt.
Warunki udziału ----> PLUS tego wpisu
Dla ciekawych włosowej wiedzy zapraszam na mój kanał gdzie strasznie dużo gadam, elo.
źródło: comment_WBUcc5RgZSiFW7WWfaRE1r6UPigtCHV4.jpg
PobierzPrzecież zadaniem odżywki jest m.in. przywrócenie PH na głowie do stanu neutralnego po myciu szamponem, stosowanie najpierw odżywki
Jedyne odstępstwo od pH neutralnego - u mnie przed hennowaniem włosów, żeby barwnik lepiej się wbił w mocno oczyszczone włosy i płukanki zakwaszające, ale też nie bardzo kwaśne - herbata
źródło: comment_j3tztpkabeVkcaMygPoYIZqT4EnAQUyC.jpg
PobierzOstatnio mam sporo problemów z włosami i skórą głowy więc chyba będę musiała trochę posiedzieć w temacie znowu. Tylko jakoś czasu brak na wszystko :(
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora