Aktywne Wpisy

MrSzakal +427
Yeti po latach znowu w finale i nawet go wygrał :D
#1z10
#1z10

źródło: polish_save
Pobierz
say-my-name +51
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak Polak bierze hipotekę to jest metafizyka, jak spotkanie ze stwórcą. Wydarzenie które potrafi cementować całe rodziny na pokolenia. Tylko spróbuj źle skomentować tą sytuację to zleci się stado baranów i broni tych którzy nie dość że mają eldorado to jeszcze nie mają żadnej odpowiedzialności xD
#nieruchomosci #kredythipoteczny #banki
źródło: 7e398a785d1952e54365ba851960c38b
Pobierz@picasssss1: ma tańsze oprocentowanie i tańsze mieszkania i dalej narzekają.
@picasssss1: to zobacz jakie są stopy procentowe w strefie Euro a jaka jest u nas
Takie rzeczy spotykane są w krajach skolonizowanych. Nie mamy do powiedzenia nic. Jesteśmy kolonią państw zachodnich ale my nie możemy nic powiedzieć bo nie jesteśmy czarni.
Przykład nawet niech idzie w kwestii modernizacji naszego wojska - kupujemy tyle sprzętu że każdy normalny kraj rozwinąłby sobie przemysł własny na tych zamówieniach. U nas nie ma już czołgów, nie ma samolotów, nie ma nawet za bardzo helikopterów, które w wersji transportowej dla
No to pozycz SWOJE pieniądze na 30 lat na 2%, czyli 1% dla ciebie i 1% dla banku, a po drodze popełnimy kilka szkolnych błędów i za 30 lat oddamy Ci 10% wartości ;) dobry interes?
Ja nie wiem, że ty jeszcze ministrem finansów nie jesteś z takimi złotymi myślami....
Chyba KOMUNIS wam się marzy.
źródło: motto_nbp
PobierzTego jeszcze nie słyszałem