Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +101
Uwaga, wchodzi #rozdajo – całe na biało!
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie
Mam podpisaną umowę na pracę na czas określony na 6 miesiecy bez wpisanego okresu wypowiedzenia. Na internecie przeczytałem, że nie mogę jej wypowiedzieć, tylko rozwiązać za porozumieniem stron. Prawda to? Jak to jest? Jest tutaj ktoś, kto mógłby mi to potwierdzić, bądź też rozjaśnić moje wątpliwości?
#pracbaza #hr #prawopracy
http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i-kariera/artykuly/1020379,wypowiedzenie-umowy-o-prace-na-czas-okreslony-w-2017-roku.html?gclid=CjwKEAjw_6XIBRCisIGIrJeQ93oSJAA2cNtMhvAC9nNp_R4Khy71aLXYvryRyKQYXN3qiJluup4j3xoCyhDw_wcB
@quasit okres wypowiedzenia dla umowy na 6 miesięcy wynosi 2tyg. Jeżeli w treści podpisywanej umowy nie ma okresu wypowiedzenia, wynoszą one tyle ile stanowią przepisy. To nie cyrograf podpisywany krwią ;)
Komentarz usunięty przez autora