Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
#motoryzacja #heheszki #bmw #samochody
Crossovery i suvy to już jest stały trend i tego nie zmienisz ;D to są fajne auta, których nikt nie zmusza do kupna bo nadal są normalne
zapominacie chyba ze piszemy o kompakcie bmw i ja nie porownuje do niego typowego kompaktu vaga...
dziwne jest o czyms pisac a potem musiec to prostowac mimo ze jest napisane jak kawa na lawie.
@xspeditor: okej, troche przesadzilem. abstrahujac juz od poszczegolnych punktow za i przeciw - ludzie kupuja wiec jest
Megane nie ma CC (wymieniłbym aktualne), nie ma coupe (tylko udawane GranCoupe), Talisman to z kolei tylko 1.6 R4 i sedan - przesiadka z Laguny coupe 3.5 trochę by jednak bolała i była regresem. Póki co czekam na coś ciekawszego i nie zmieniam marki, ale jak
Z 2.0 w nowych autach możesz zapomnieć - podziękuj ue
Coupe pewnie będzie za jakiś czas...czy my o tym nie dyskutowaliśmy jakiś czas temu?
@instinCtoriginal: plastik jak plastik ale takie bmw kompaktowe nadal będzie lepsze niż VAG....
@Singularity00: lekkim naduzyciem jest porownywac kompakt bmw do VW CC.
takie czasy niestety, że pojemność musi być poniżej 2.0..
@myrmyrek: Proszę cię, mam Corsę C i mam obszytą skórą czy standardowe przyciski na kierownicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Singularity00: powiem Ci tak: jak VAGa nie cierpie, tak kierownice w nowych BMW 3 i 4 (z tymi mialem do czynienia) to paskudne kondony w porownaniu do kierownicy Golfa. Generalnie wykonczenie wnetrza i ergonomia w serii 3 i 4, biorac pod uwage rzekomy "prestiz" BMW i cene, to jest jakis zalosny dowcip.