Aktywne Wpisy
djpatri +48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +69
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#motoryzacja #heheszki #bmw #samochody
@Kejran: czy ja wiem.... opel potrafi już w normalnych wersjach aut miejskich dać normalnie wyglądającą kierownicę. Już nie chodzi nawet o brak skóry a o to, że pożydzili nawet na sterowanie radiem tylko wklęsłe miejsce jest WTF..
Wiem niestety, że VAG łoi na wszystkim dlatego w życiu nie kupiłbym niczego co produkuje ten koncern z zasady.
auto po wyjezdzie z salonu traci od razu, za sam fakt posiadania wlasciciela jakies 20% ceny.
podaj kilka powodow jak juz o nich piszesz bo wyglada to tak jakbys sobie rzucal tylko puste haselka.
@Singularity00: porownaj sobie wyzej wymieniony kompakt bmw i golfa 5 r32 w kwestii osiagow, niezawodnosci, ceny i wygody. mysle ze kazdy kto ma choc troche gustu motoryzacyjnego
@instinCtoriginal: jasne... i wybierze BMW lub coś innego a nie VAGowską komorę gazową ;D
Jest spora szansa, że za jakiś czas u nas będą produkować Citroeny lub Peugeoty w Gliwicach - wbrew lewackiej logice PSA właśnie po to kupiła Opla... bo rząd Francji im utrudnia budowę fabryk w innych krajach a tak mają gotową ;D
to tak jakbys powiedzial ze blondynki sa paskudne i brunetki sa wiele ladniejsze zapominajac ze na wlosach sie nie konczy.
golf 5r 32 > bmw 2 z salonu
Ktoś chce nowy bo najłatwiej o leasing i FV
NIe chec się komuś przetrzepywać rynku szrotów w poszukiwaniu dobrego egzemplarza
Ktoś lubi poprostu nowe auta
Ktoś kupuje auto i ma na niego wystarczająco tyle pieniędzy żę w dupie ma