Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +89
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1617
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
#joylent #soylent #dziendobry
Komentarz usunięty przez moderatora
@suttle tak po części dlatego że jestem ciekawy jak to jest nie jeść faktycznie nic i czerpać wszystkie składniki z takiego pokarmu. Po części dlatego że mam ostatnio mało czasu na robienie jedzenia i kończyło się to tak że jadłem gotowce z biedronki a to nie jest zdrowe. Po części też miałem wrażenie że jem za dużo a tu jest na dzień rozplanowane wszystko i stała liczba kalorii. No i trochę
@kj5: daj znać czy będzie widoczny spadek energii/wigoru albo coś takiego
@kj5: @feelbeats: @suttle: Miałem kilka podejść do tematu. Generalnie joylent jest bardzo fajnym rozwiązaniem, ale to co najbardziej mi wadziło to fakt, że wszystkie smaki są "słodkie". Jest to logiczne, ludzie by rzygali po joylencie o smaku kurczaka z ziemniakami :D Ale już po 1-2 dniach zaczyna mega korcić na "słone".
Początek będziesz mieć trudny też z innego powodu. Organizm