Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Jakie to denne - dziecko chwalące się ile to nie wypiło ostatnim razem, jak bardzo wymiotowało i jak ogromnego kaca miało. Dziecinne. Naprawdę, niesamowicie dziecinne.
Ale spoko. Mam mnóstwo znajomych, którzy tak jak Ty, uwielbiają się tym przechwalać, nie odstajesz od tłumu (baranów). Pozdrawiam Cię Mirabelko. Wołaj po kolejnych imprezach nt. ilości wypitego alkoholu.
@ziuaxa: oho, dusza towarzystwa na imprezach przyszła :D
@EndlessDream: No to ciekawe, bo od 5 minut wiem, że jakaś Mirabelka ma kaca, była na imprezie, mieszała a-----l i wypiła go dużo. Za dużo. Fascynujące. Tak, wiem, że mogę nie czytać, jesli mnie to nie interesuje.
@ziuaxa: plusy dla posta lecą więc Wykopowicze zgadzają się z Twoją tezą.
@ziuaxa: znając Mirko to solidny materiał na gorące xD