Wpis z mikrobloga

Mirki, co to się odpierdo**** to ja nie...
Włączam sobie filmik na YT a tam co? Reklama Nintendo Switch! I to jeszcze po POLSKU z POLSKIM dubbingiem czy lektorem.. nie ważne! Aż po prostu obejrzałem do końca. Reklama Nintendo w Polsce po polsku. Co to się dzieje w tym świecie
#nintendo #gry
TheFlashes - Mirki, co to się odpierdo**** to ja nie...
Włączam sobie filmik na YT a ...

źródło: comment_6ynWsl1ZHpJIjEEOMQAU75bB2cFhL35C.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Harkonnen: a jak mają patrzeć? ;) przez pryzmat współczesnego Mario w 3d? :)
Nintendo od 30 lat to Mario, Zelda i Pokemony..

Poza tym wiadomo, że jest masa innych gier, ale one wszystkie wyglądają jak gry dla dzieci, nie dla dorosłych ludzi.. pomijam to, że są świetne, niektóre mają genialną fabułę itd... ale właśnie niewiele osób da im szansę..w
  • Odpowiedz
@ryhu: co to jest (ʘʘ) Jakbym zobaczył to w telewizji i nie miał pojęcia czym jest 3DS, to za nic w świecie nie zgadłbym, że chodzi o konsole przenośną.
  • Odpowiedz
oceniają całe Nintendo przez pryzmat 30 letniego Mario.

@Harkonnen: a po czym oceniać skoro na konsole nintento ciągle wychodzi tylko mario, mario island, mario kart, mario adventure, zelda i pokemony?
  • Odpowiedz
ciągle wychodzi tylko mario, mario island, mario kart, mario adventure, zelda i pokemony?

@Izaro: aha, a wszystkie inne gry na konsole nintendo nie istnieją?
czy po prostu nie masz o nich pojęcia? ;)
  • Odpowiedz
czy po prostu nie masz o nich pojęcia? ;)

@epi: no nie znam, jak by były warte uwagi to bym pewnie o nich przynajmniej usłyszał bo śledzę growe media.

No ale wpisałem w google games 2016 aby zobaczyć popularne gry i google na liście nie ma gier na konsole nintendo . Są może jakieś dobre ale mało znane gry? No fajnie ale indyków na PC jest aż nadto.
  • Odpowiedz
@Izaro: oczywiście, że są:
Bravely Default, Xenoblade Chronicles, Bayonetta, Dragon Quest, Monster Hunter, Fire Emblem, Professor Layton itp
to są same powszechnie znane hiciory
do tego sporo mniej znanych (poza nintendo) jrpgów itp

Na Switcha niedługo będzie wysyp dobrych tytułów. Już teraz mam problem, by sie zdecydować, w co
  • Odpowiedz
czywiście, że są:

Bravely Default, Xenoblade Chronicles, Bayonetta, Dragon Quest, Monster Hunter, Fire Emblem, Professor Layton itp

to są same powszechnie znane hiciory

@epi: ok, bayonete kojarzę, dragon quet może słyszałem ale nie jestem pewny, xenobladę tez jakiś news widziałem pewnie przy premierze a potem
  • Odpowiedz
Takie znane gry że ich nie pamiętam.

@Izaro: Takie znane, że słyszałem o każdej z wymienionych, zanim jeszcze miałem sprzęt nintendo :P
Zwłaszcza pamiętam mega hype wokół Bravely Default i Fire
  • Odpowiedz