Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1340
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +49
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Włączam sobie filmik na YT a tam co? Reklama Nintendo Switch! I to jeszcze po POLSKU z POLSKIM dubbingiem czy lektorem.. nie ważne! Aż po prostu obejrzałem do końca. Reklama Nintendo w Polsce po polsku. Co to się dzieje w tym świecie
#nintendo #gry
Nintendo od 30 lat to Mario, Zelda i Pokemony..
Poza tym wiadomo, że jest masa innych gier, ale one wszystkie wyglądają jak gry dla dzieci, nie dla dorosłych ludzi.. pomijam to, że są świetne, niektóre mają genialną fabułę itd... ale właśnie niewiele osób da im szansę..w
@Emill: i od 30 lat się to dobrze sprzedaje ;)
@Harkonnen: Panie to Mario wydają w kółko, to nic że tylko w jednego grałem na pegazusie, wszystkie takie same kto by w to grał Nintendo jest dla dzieci xD
@Harkonnen: a po czym oceniać skoro na konsole nintento ciągle wychodzi tylko mario, mario island, mario kart, mario adventure, zelda i pokemony?
@Izaro: aha, a wszystkie inne gry na konsole nintendo nie istnieją?
czy po prostu nie masz o nich pojęcia? ;)
@epi: no nie znam, jak by były warte uwagi to bym pewnie o nich przynajmniej usłyszał bo śledzę growe media.
No ale wpisałem w google games 2016 aby zobaczyć popularne gry i google na liście nie ma gier na konsole nintendo . Są może jakieś dobre ale mało znane gry? No fajnie ale indyków na PC jest aż nadto.
Bravely Default, Xenoblade Chronicles, Bayonetta, Dragon Quest, Monster Hunter, Fire Emblem, Professor Layton itp
to są same powszechnie znane hiciory
do tego sporo mniej znanych (poza nintendo) jrpgów itp
Na Switcha niedługo będzie wysyp dobrych tytułów. Już teraz mam problem, by sie zdecydować, w co
@epi: ok, bayonete kojarzę, dragon quet może słyszałem ale nie jestem pewny, xenobladę tez jakiś news widziałem pewnie przy premierze a potem
@Izaro: Takie znane, że słyszałem o każdej z wymienionych, zanim jeszcze miałem sprzęt nintendo :P
Zwłaszcza pamiętam mega hype wokół Bravely Default i Fire