Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy można przegrać życie przez imię? Bo moi rodzice chyba chcieli żebym był przegrywem, bo dali mi na imię Zdzisław, gdyby teraz był rok 1950 to może by wszystko było ok, ale jest 2024, a ja kończę niedługo 25 lat i przez imię jestem całe życie wycofany społecznie, oczywiście prawik, wstydzę się przedstawiać nowo poznanym dziewczynom, no bo jak to brzmi: " cześć jestem Zdzisiek". Taka dziewczyna by chyba
Czy można przegrać życie przez imię? Bo moi rodzice chyba chcieli żebym był przegrywem, bo dali mi na imię Zdzisław, gdyby teraz był rok 1950 to może by wszystko było ok, ale jest 2024, a ja kończę niedługo 25 lat i przez imię jestem całe życie wycofany społecznie, oczywiście prawik, wstydzę się przedstawiać nowo poznanym dziewczynom, no bo jak to brzmi: " cześć jestem Zdzisiek". Taka dziewczyna by chyba
wieszjo +2
Ej czym się zajmujecie zawodowo? Gdzie pracujecie? Jeśli nie chcecie pisać dokładnie to napiszcie tak ogólnie czym mniej więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
Mój chłopak mnie zdradził. Zdecydowałam się zostać z nim-każdemu zdarzają się błędy i potknięcia. Narobił sobie tym wybrykiem kłopotów i staram się go wspierać, ale zauważyłam, że potrafię zupełnie bez potrzeby, być uszczypliwa dla niego. Martwi mnie to, że na komplementy mój pierwszy odruch jest odrzucający od niego. Tak, jakby te miłe gesty i słowa sprawiały, ze zamiast przyciągać,zaczęły mnie odpychać. Nie chcę go zostawiać, ale martwię się, że może to pójść w stronę, w którą bym nie chciała, czyli, ze nie do końca mu wybaczyłam, a przez ten tlący się żal, zniszczę życie i sobie i jemu. Jak zacząć żyć normalnie? Jak przetrawić to w sobie do końca? Jak nie zniszczyć tego? Rozumiem, że wyjściem może być psycholog, ale odpada ze względów ekonomicznych.
#psychologia #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Pozdrawiam.
potrzeby żebys była uszczypliwa :D (✌ ゚ ∀ ゚)☞, btw nie masz problemów żeby mu ufać dalej ?
@AnonimoweMirkoWyznania
@kptant aj tam #!$%@?, jak czujesz, że jest warty dania mu drugiej szansy i widzisz, że na prawdę żałuję tego i dostał po tylko to daj sobie czas i wszystko będzie dobrze, a teksty że jak raz się puścił to będzie się puszczal możesz wsadzić między bajki
@taktoto Właśnie dlatego pytam co zrobić aby nie wyskakiwało to. Co zrobić żeby poprawić relacje między nami i żeby nie było to kartą przetargową przy kłótniach.
@nerana112 Możliwe, że czas tu pomoże, ale nie chcę czekać, wolałabym zdziałać coś już teraz, niż wtedy, kiedy może być juz za późno.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
On może się obawiać dowolnych oskarżeń, prób kontroli, braku zaufania, z