Wpis z mikrobloga

@0ptymista: @sivyjara: najlepiej skonsultować się z rodziną o charakterze imprezy - jeśli ma być potem grill w plenerze to wiadomo, że ubrać się inaczej, ale marynarka, koszula, chino i skórzane buty to minimum w normalnych warunkach
  • Odpowiedz
@0ptymista: Ja bym rekomendował klasyczny zestaw koordynowany z ciemną marynarką, jasnym dołem i jakimiś brogsami/derbami. Dobry kompromis między luzem a formalnością, trampki jednak za casualowe jak na mój gust. Ale stylówki szanuję, bo ciekawe :)
  • Odpowiedz
Nic. W kompozycji 1 dałbyś normalne brązowe buty, pasek i mogło by być. Tylko czy te spodnie nie za krótkie?
I zapnij się pod koszulą. Takie rozpięcie to już podchodzi pod obleśność.
  • Odpowiedz
@McGregor87: właśnie tak zamierzam zrobić - jasne chino i brązowe brogsy, ewentualnie dżinsy i beżowe, zamszowe derby. Daj spokój, rozpięte dwa guziki są bardzo seksowne.
@Saute: jeśli chodzi o budynek, nie widzę na zdjęciu nic ciekawszego, to, to opera we Frankfurcie.
  • Odpowiedz
@McGregor87: zdajesz sobie sprawę, że rozmawiamy o guzikach? ( ͡º ͜ʖ͡º) Brak kultury? Błagam. Nie interesuje mnie czy ktoś z mojej rodziny obruszy się z tego powodu. Myślę, że nikomu to nawet przez myśl nie przejdzie, więc luuuz.

I przed kim mialbys byc seksowny? Przed ciotkami?

Dlaczego nie?
  • Odpowiedz
@0ptymista: Styl pokazany na zdjęciach jest jak najbardziej okej. Fajnie czasem wyłamać się z tradycyjnego garniaka i szczególnie wiosną postawić na coś innego. Elegancka koszula, casualowa marynarka i chinosy będą idealne. Jeżeli szukałbyś czegoś do swojej stylówki to wpadaj do nas na rozeznanie -> OmbrePL Mamy sporo ubrań w tym klimacie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
To nie jest dobre miejsce na zadawanie takich pytań, gdzie większość mężczyzn pewnie zakłada czarny garnitur na wszystkie okazje :) Taki smart casual jest świetną formą pokazania swojego indywidualnego stylu - a komunia to nie stypa. Jesteśmy za!! numer 4 jest super.
  • Odpowiedz