Wpis z mikrobloga

Mirki, mam bardzo poważny problem i muszę was prosić o pomoc! Ostatnimi czasy zauważyłam, że mój chłopak późno wraca z pracy. Gdy go pytam co tak długo robił odpowiada, że musiał dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie itp. Gdy pytałam czy przyjechać po niego do pracy, mówił, że wróci taksówką. W zeszłym miesiącu wzięłam do ręki jego telefon w celu sprawdzenia godziny, a on rzucił się z krzykiem, że to jego prywatny telefon, że mojego on nie rusza itd. Gdy mam ochotę na s--s on kategorycznie odmawia i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon, albo siedzi na FB. Wczoraj gdy wyszedł do pracy postanowiłam pójść za nim, żeby nie zorientował się, że go śledzę, kucnęłam za moją Alfą i zauważyłam straszny, zapieczony brud na moich alusach! Moje pytanie brzmi: czy znacie jakiś dobry środek do czyszczenia felg?

#pytanie #pytaniedoeksperta #logikaniebieskichpaskow
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EpicBeardMan

on rzucił się z krzykiem, że to jego prywatny telefon, że mojego on nie rusza itd. Gdy mam ochotę na s--s on kategorycznie odmawia i wymyśla setki wymówek.

Chyba twój partner przechodzi terapię zmiany płci.
Telefonu nie pokazuje, bo siedzi ciągle na kafeterii, a po mieście chodzi w szpilkach, dlatego woli jechać taksówką.
  • Odpowiedz