Aktywne Wpisy

OldTimer11 +55
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a

może ktoś polecić jakiś sprawdzony kurs programowania w javie? (tylko nie kurs opierający się na video, ale bardziej tekstowo)
nie ważne czy po polsku czy po angielsku, byle dobry i rzeczowy - ewentualnie jakaś książka
są dwie części, musisz pobrać ichny klient netbeans z wbudowanym pluginem tmc i ci masz na każdy tydzień zadanka, które są sprawdzane przez testy, te tygodnie to tak umownie, bo w praktyce pewnie pójdzie ci szybciej, ja całe dwie części przeszedłem i polecam serdecznie, co do książki to może java head first (jeżeli jesteś kompletnym laikiem w programowaniu), a jeżeli już tam coś wiesz to