Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +79
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +27
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

Tak sobie zacząłem używać OneNote do robienia notatek i okazało się genialną usługą, więc zacząłem przeglądać inne usługi Microsoftu i w sumie wychodzi na to że są bardzo spoko, tyle że na Gmailu (a właściwie Inbox) muszę zostać bo nie wyobrażam sobie korzystać z czegoś innego i nie wiem czy nie będę tracił jakichś bajerów przez używanie konta innego niż Outlook.
#google #microsoft #office #googledrive #onedrive
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Konto musisz zrobić w MS i raczej nic w tym dziwnego
@Saeglopur: zrobiłem, ale w Outlook Web App nie mogę przypisać mojego Gmaila (nadaję uprawnienia, apka odświeża się i nic się nie dzieje ;_;)
źródło: comment_2GfIMhD85VPhKpjWNG60TXUOHQdmL9VZ.jpg
Pobierz