Wpis z mikrobloga

Migrował ktoś z Dysku/Zdjęć Google i Dokumentów Google do OneDrive i Office Online? Czy to będzie zmiana na plus czy raczej nie odczuwacie dużej różnicy?

Tak sobie zacząłem używać OneNote do robienia notatek i okazało się genialną usługą, więc zacząłem przeglądać inne usługi Microsoftu i w sumie wychodzi na to że są bardzo spoko, tyle że na Gmailu (a właściwie Inbox) muszę zostać bo nie wyobrażam sobie korzystać z czegoś innego i nie wiem czy nie będę tracił jakichś bajerów przez używanie konta innego niż Outlook.

#google #microsoft #office #googledrive #onedrive
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wysuszony: Absolutnie wszystko mam na OneDrive a z Dropboxa i innych korzystam tylko tam gdzie to ktoś inny udostępnia. Na OneDrive mam wszystkie swoje rzeczy których nie udostępniam nikomu ale po prostu mam - pełni więc też rolę backupu. Plus taki że co raz więcej osób z niego korzysta w końcu jak z Dropa bo mało kto ma premium.

Konto musisz zrobić w MS i raczej nic w tym dziwnego
  • Odpowiedz
@wysuszony: Aaa to #szanuje podwójnie bo dziś w Bolszy praktycznie każdy siedzi na Gmailu :) Korzystam z Outlook.com jako głównego konta i ogólnie poczty (choć wolę aplikacje do poczty - Mail App z Win 10, pełny Outlook to ciągle relikt dawnych rozwiązań mimo że to potężne narzędzie).
  • Odpowiedz