Wpis z mikrobloga

@AvantaR: otóż to ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak dla mnie powinni się dogadać i udostępniać wszystkie seriale sobie nawzajem, handlując ewentualnie opóźnieniem. Nie miałbym za bardzo nic przeciwko żeby np. gra o tron była na netflixie z 1-2msc opóźnieniem w stosunku do hbo. Ntflix odpaliłby jakieś $ dla hbo i miałby z tego kasę. a tak to w obecnej sytuacji ja spiracę GoT, bo nie będę
  • Odpowiedz
  • 3
@mati1990: czego nie rozumiesz w stwierdzeniu - legalne źródło? Ok, ściągać niby można, ale na normalnie chce płacić twórcom. Ale na rozsądnych zasadach a nie utrzymywać 10 serwisów
  • Odpowiedz
@mati1990: no to też jest jakiejś wyjście, bo teraz sytuacja robi się zła i polega na tym kup konto tu i tu i tu i jeszcze tam to sobie pooglądasz, mam netflixa i mam hbogo bo dodali do abonamentu nc+, do tego mam jeszcze te ich nc+ n seriale czy jak to się tam teraz nazywa, wiadomo, że nie oglądam wszystkiego, ale wolałbym, że to co chcę oglądać jest w
  • Odpowiedz
@Galvay: Na tym polega wolny rynek. Dla mnie netflix to jedyna usługa, za którą z czystym sumieniem płace te 13 CBLN na miesiąc. Showmax ma naprawdę spoko cenę, ale przez brak treści ekskluzywnych jest dla mnie mało warty, no chyba że ktoś lubi polskie komedie romantyczne z białym plakatem czy filmy Patryka Vegi. Co prawda teraz zaczynają pozyskiwać seriale od Hulu i do tego mają Fargo 3 zaraz po premierze,
  • Odpowiedz