Aktywne Wpisy

Krupier +65
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

sorry za spam tagami, ale nie bardzo wiem, który tag najbardziej odpowiada moim potrzebom.
próbuje złożyć pc od podstaw, nie mam nawet monitora ani systemu, wiec w koszta wliczam oba te komponenty. rodzi się pytanie - czy taki zestaw jest ok? czy może jakieś ciekawsze zamienniki? co byście dodali/zmienili? budżet powyżej to mój maksymalny budżet, wiecej nie jestem w stanie dac xD.
#pcmasterrace #hardware #morele #skladamkomputer #komputery #sprzetkomputerowy
SSD na Goodram Iridium Pro.
HDD na WD Blue albo Toshiba p300.
Zasilacz na thermaltake smart se modular 530w
I dołóż sobie do RXa 480 8GB, to kilkadziesiąt zł więcej.
I nie wiem czy nie lepiej kupić w jakimś zwykłym komputerowym, może wyjść taniej. Jak sam nie znasz się na składaniu i dodatkowo będziesz miał gwarancję na miejscu.
https://www.morele.net/pamiec-goodram-ddr4-play-8gb-2400mhz-cl15-red-gyr2400d464l15s-8g-1073168/
Komentarz usunięty przez autora
rx 580 4/8gb zamiast rx 480