Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
Blagam, pomozcie jak zebrac dyskretnie dowody na to ze kogos ma. Chce go zrujnowac za to co mi zrobil!
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zdrada #zwiazki #malzenstwo
@MangoZjem: właśnie nie mogę zignorować bo czarnolisto pełna. Wrócę do domu to znajdę na niej kogoś wartego odkupienia, ale możesz też być miły i mi oszczędzić kłopotu.
(Swoją drogą, 90% osób tutaj mówi Ci że c-----a zarzutka a Ty swoje).
Komentarz usunięty przez moderatora
@skejna: ale co ja swoje? :) jakbys czytal wszystkie komentarze to bys wiedzial, ze jestem swiadomy c--------i tej zarzutki :)
@MangoZjem: Ale taguj #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/wpis/23606113/#comment-84616827
Komentarz usunięty przez autora