Fajne miejsce na wyjazd integracyjny, bardziej kameralne do 50-60 km od #warszawa Jakieś atrakcyjne dostępne w obiekcie np. ognisko, grill, spa, gokarty, etc. Nie za miliony monet i żeby nie było zbyt ą,ę ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ulubiona: Byłem harcerzem, potrafię zrobić dobre ognisko. Znam sklep z dobrą kiełbasą, zajebiście pomykam gokartami. Ino z tym spa to nie wiem ( ͡°ʖ̯͡°)
@Ulubiona: z jakieś 80-90 km od Warszawy jest Pałac Żelechów, można tam zrobić grilla, ognisko, mają spa i własny browar, więc dobrego alkoholu też się można napić. Bliżej to gdzieś nad Zegrzem, o tamtejszych gokartach nie wiem, ale w Narvilu jest kręgielnia, bilard, SPA. Nie jest to ą ę miejsce, ale budżetowe też nie - zawsze można napisać i sprawdzić, jeśli terminu akurat nie będą mieli obłożonego, to mogą dobrą
Fajne miejsce na wyjazd integracyjny, bardziej kameralne do 50-60 km od #warszawa
Jakieś atrakcyjne dostępne w obiekcie np. ognisko, grill, spa, gokarty, etc.
Nie za miliony monet i żeby nie było zbyt ą,ę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pomocy #pytanie #ulubionenogi #pracbaza #wyjazdintegracyjny
Bliżej to gdzieś nad Zegrzem, o tamtejszych gokartach nie wiem, ale w Narvilu jest kręgielnia, bilard, SPA. Nie jest to ą ę miejsce, ale budżetowe też nie - zawsze można napisać i sprawdzić, jeśli terminu akurat nie będą mieli obłożonego, to mogą dobrą