Wpis z mikrobloga

• 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@nemiroff90 tak... I może zaczną płacić podatki :D

@raspberry_pi pewnie tak, z drugiej strony sytuacja kiedy ostatnio potrzebowałam gotówki była kilka tygodni temu kiedy musiałam koleżance z pracy 2 zł oddać ;)
  • Odpowiedz
@Pisq ja wychodzę z założenia że 200 PLN schowane gdzieś w portfelu musi być, wiadomo karta, telefon, ale jak trafisz na jakąś wioskę gdzie nie ma terminala bądź bankomatu to już się robi problem :p a serio takie miejsca jeszcze są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nemiroff90: ale chyba wiesz kiedy trafiasz do takiej wioski gdzie może nic nie być? ;) (wykluczam opcję porwań itp.) na jakieś wyprawy czy coś to też się zaopatruję w pieniądze papierkowe. Ale jak tak codziennie jeżdżę do pracy z pracy do domu to pieniądze raczej mi nie potrzebne
  • Odpowiedz
@Pisq szczególnie w okresie letnim jak jest wolne lubimy ze znajomymi robić spontan :), może to nie jest normalne ale naprawdę fajne, w ost sezonie z wyjścia na browarek zrobił się wypad nad morze taki jednodniowy. Wsiadamy i jedziemy tak poprostu, a pieniądze plusy i minusy to już SF inwigilacja i te sprawy jeśli wyeliminuja gotówkę to mają wgląd we wszystko co robisz a do tego niestety to zmierza ( ͡
  • Odpowiedz
@nemiroff90: po drodze przy stacjach benzynowych są bankomaty :D z tą inwigilacją to się zgadzam, ale od tego nie uciekniesz, chyba że wyjedziesz do kraju 5 świata i się zaszyjesz w głuchym lesie w jakiejś lepiance ;)
  • Odpowiedz