Aktywne Wpisy
Uuroboros +215
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
JerryManson +11
Czy u was w domu też jak pytaliście się gdzie ktoś jest to rodzice odpowiadali wam "a utopił się w maślance"?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wkrótce zamieszkam ze swoją partnerką w moim mieszkaniu, jesteśmy parą 3 lata. Zarabiam 4x więcej od niej i zastanawiam się jak rozwiązać sprawę finansów tak aby nie poczuła się urażona, z drugiej strony nie chcę pełnić roli bankomatu. Nie od dziś wiadomo, że pieniądze mogą poróżnić. Do tej pory raczej byliśmy zgodni, że każdy płaci za siebie, czasem dokładałem. Ostatnio jednak zauważyłem podejście coś w rodzaju bo ty masz więcej, mnie na to nie stać itp. itd.
Jak to u was wygląda?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
@dorotka-wu: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@dorotka-wu: K---a widocznie byłaś gorsza od niego mimo tego samego stanowiska. W końcu to on został głównym inżynierem, nie Ty. Teraz będziesz zwalać swoje gorsze kompetencje na dyskryminację XDDD?
A i nie mówię tylko bazując na moim doświadczeniu.
@dorotka-wu: co XD ty powaznie z tymi femibanialukami? wiem, ze wykop mizogini i te sprawy, ale umiejetnosci + doswiadczenie > formalne wyksztalcenie jezeli chodzi o zarobki
@doletz: powtarzam. To samo wykształcenie, byliśmy na jednym roku. Na dzień dobry umieliśmy tyle samo, i tak samo się uczyliśmy. Doświadczenie zerowe obydwoje. No i ja zaczęłam pracę 6 dni przed nim, wiec ten sam czas podpisywania umów.
Komentarz usunięty przez autora
@The_Starfish: Prawdziwe kobiety wybierają meneli xD. Takim miliarderom to już pozostaje samotność do końca życia.
@dorotka-wu: ale on pewnie nie wysiadywał na wykopie w robocie xD
Składajcie się po np 50%, reszta dla siebie.