Wpis z mikrobloga

#strava #rower
Dostałem na maila zaproszenie do triala opcji premium na 30 dni, uruchomiłem, bo kiedyś się zastanawiałem nad premką. Spostrzeżenie moje jest takie, że z niczego, co gwarantuje plan premium nie skorzystałem. Wiem, że w premium można sobie skonfigurować segmenty, żeby telefon ze stravą albo garmin o tym informował. Ale nie mam garmina, a info o segmentach nie jest mi aż tak potrzebne. Może Wy znacie jakieś przydatne funkcje, dla których warto kupić premium.

Ale sprawa jest inna. Nie odznaczyłem przedłużenia premium po upływie 30 dniowego triala i Strava sama pobrała hajs z konta i przedłużyła premium o rok. Oczywiście, to moja wina, bo tego nie odznaczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) już hurr durr inb4 bo mi hajs zabrało, ale napisałem krótkiego maila do nich i po 3 dniach kasa była z powrotem na moim koncie. Kilka osób pisało, że nie ma szans, by oddali. No cóż - oddali.

Między innymi ten powyższy gest zachęcił mnie do kupna premium ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to dopiero później, gdy będę miał więcej czasu na rower, bo do jeżdżenia raz na tydzień w 30-40 km trasę to się nie opłaca.

Pozdrawiam
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arveit jak jeździsz z pulsometrem to ci pokazuje strefy. Osobiście wole używać innego programu niż płacić za tak banalną funkcję 30 złotych miesięcznie.
  • Odpowiedz
@Arveit: A możesz podesłać treść takiego maila albo info na jaki adres konkretnie pisałeś. Ja póki co napisałem na tej platformie stravy do kontaktu ale narazie brak odpowiedzi
  • Odpowiedz