Wpis z mikrobloga

Miał ktoś problem z prawym przyciskiem deathaddera chromy?
Dokładnie to przy próbie naciśnięcia prawego przycisku mysz czasami nie reaguje i dopiero za 2,3,4 razem zaczyna poprawnie funkcjonować.
#razer #myszki #komputery dodam jeszcze #csgo i #overwatch bo może znajdują się użytkownicy posiadający tę samą mysz.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mitahius: standardowo to jest dwuklik - nie miałeś wcześniej z tym problemu? później dopiero jest brak reakcji na wciskanie :) - gwarancja lub przeczyszczenie / przelutowanie microswitcha
  • Odpowiedz
@Drill: no właśnie nie miałem z tym wcześniej problemu, spróbuję jutro sprężonym powietrzem wyczyścić jak nie pomoże to pozostanie przelutowanie microswitcha.
  • Odpowiedz
@Drill: A jednak inaczej, u mnie to nie jest póki co dwuklik i wcześniej go nie miałem, wygląda to dokładnie tak jak pisałem, myszka nie reaguje na kliknięcia, na ss nagrałem to w macro, spacja to odstęp między kliknięciami prawego przycisku myszy i jak widać na ss w pewnym momencie myszka 2 razy z rzędu nie zareagowała na kliknięcie.
Mitahius - @Drill: A jednak inaczej, u mnie to nie jest póki co dwuklik i wcześniej g...

źródło: comment_n0PuRdfKnWwPkMczyZ4JilwRFkMlMlyB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Mitahius: ja miałem problem z przyciskiem pod rolką. Napisałem do supporty, kazali mi wysłać film z tym co się dzieje a potem powiedzieli, że jak wyślę fotkę z obciętym kablem to wyślą mi nową myche. To stało się w ostatnim miesiącu gwarancji.
  • Odpowiedz
@Mitahius

Mi w DA 2013 padł lewy i prawy praktycznie równocześnie (przestały odbijać, klikać, whatever), napisałem do xkomu (bo tam kupowałem), zawiozłem do salonu i po 2 tyg miałem do odbioru nową.
  • Odpowiedz
@michaal: @kuba8998: Mam dowód zakupu i aktualną gwarancję na myszkę, tylko musiałem oderwać naklejkę ze spodu myszki, bo jakiś brud czy coś się pod nią dostał przez co nie dało się praktycznie jej obsługiwać, myślicie, że przyjmą zwrot myszki bez tej naklejki ze spodu?
  • Odpowiedz
@michaal: Właśnie widzę, że jest potrzebna ta naklejka do modelu i numeru seryjnego, no trudno, jutro kupie jeszcze sprężone powietrze jeśli i to nie pomoże to albo przelutuje microswitch albo kupię nową myszkę
  • Odpowiedz
@Mitahius: ale i tak spróbuj napisać do razera. Na pudełku też chyba jest nr seryjny. Zanim zaczniesz się bawić w lutowanie napisz do nich. Zarejestrowałeś tą myche w synapse?
  • Odpowiedz