Aktywne Wpisy
wedkarzyk +8
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
qew12 +1
Jak weszliście w programowanie? #programowanie #programista15k
Idź jej pokaż filmik ze wspólnie spędzonymi chwilami, samcu beta xD żałosne
Piszę, idź jej pokazać filmik ze wspólnie spędzonymi chwilami i wyjściami xD człowieku, to jest tak żałosne, że nawet jej starzy cię wyśmieją. Na samą myśl musiałem się przejśc po pokoju z zażenowania. Nawet dziewczyny tutaj cię wyśmiały i podpowiedziały, żebyś nie robił z siebie błazna. Jeszcze się pochwaliłeś na wykopie xD Jej koleżankom też to powiedz,
Widocznie węgierki tęgo nie doceniają ale mój różowy docenił :p
To stwierdzenie było akurat dwuznaczne czego nie zauważyłem
Masz jakiś kompleks małej kluski czy co ?
Żaden normalny, znający swoją wartość człowiek nie będzie się poniżał jak szmata i dopytywał "jesteś pewny/pewna?" jak druga osoba kończy związek. A już tym bardziej robił c-------h, pseudowzruszajacych filmików pod tytułem "wspólnie spędzone
@Lordon: Jaki twój? xD Nie jest twoja, ma cię w dupie. I nie doceniła tylko zachowywała się tak, żebyś myślał, że doceniła, z litości dla frajera. Zapytaj się swoich rodziców co myślą na temat twojego zachowania (w związku z tym robieniem filmików) to też cię wyśmieją. Albo właśnie powiedzą, że to doceniają i jesteś uczuciowy, żeby nie robić ci prrzykrości.
Jak byś znalazł tą jedyną z którą jest ci dobrze spytał byś się chociaż dlaczego itp. Ale jak się korzysta z roksy to tak jest
Są dwa zachowania na zakaczenie związku jedno to pytanie dlaczego drugie to wyzywanie od najgorszych ... czego się potem żałuje (wątpię ze kończąc związek mówisz "dobrze dziękuje za związek dowidzenia" ...)
@Lordon: xD
@Lordon: Człowieku, może jeszcze nie wiesz ale właśnie sobie spaliłeś ją, wszystkie jej koleżanki i koleżanki jej koleżanek.
A to było tak "falami" że tak powiem.
1 fala - spotkaliśmy się i zerwała ze mną, beczałem jak p------y
2 fala - jakieś dwa tygodnie potem dowiedziałem się że ma chłopaka. Zajebiście
3 fala - kolejne dwa tygodnie potem odkryłem kto to ten jej fagas. Znam go, zawsze była dla niego jak siostra.
Okazało się że ludzie znają ją lepiej niż ja.
Powiem Ci, że strasznie dużo związków się teraz rozwala. Obserwuję to teraz na w c--j duża skalę