Aktywne Wpisy
4mmc-enjoyer +408
Tak, na pewno pracodawca już leci ją przywrócić xD Nie no te baby to są takie głupie, że to ręce opadają.
#logikarozowychpaskow #pracbaza #pracait #zwiazki #p0lka
#logikarozowychpaskow #pracbaza #pracait #zwiazki #p0lka
ponury_stefan +770
Jest taka sieć punktów z bubble tea - nazywają się Crazy Bubble. Mają 205 lokali.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
https://www.crazybubble.pl/
Pod koniec maja córka namówiła mnie na kupno napoju w ich kieleckim lokalu. Wg menu są dwie pojemności - 0,5 i 0,7 litra. Wzięliśmy ten większy. Coś mi ten kubek nie leżał więc sprawdziłem - do deklarowanego 0,7 litra weszło pod brzeg ~615 ml.
Ponieważ nikt z ww. nie odpisał mi na maila, napisałem pismo do WIH.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Moderacja @a__s @m__b wnoszę o nałożenie blokady tygodniowej w pisaniu postów dla nowych użytkowników. Ograniczy to spam bo w tej chwili cały wykop stal się śmietnikiem i ciężko dokopać się do jakichś wartościowych treści w natłoku tej zielonej sraczki nieznającej zwyczajów panujących na #wykop, siejących ferment i tylko drażniących starych użytników. A po tygodniu PRZEGLĄDANIA może złapią trochę ogłady.
#danielmagical #gruparatowaniapoziomu #magicaldaniel
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Qiudo: To by zabiło ten serwis. Przeglądasz bez konta ale chcesz coś w końcu napisać? Załóż konto i poczekaj tydzień...
W zasadzie tematyka magika tak mnie ciekawi że nawet w nią nie zaglądam... i o dziwo mam święty spokój ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
I tak i nie. Jak będzie komuś zleżeć to przeczeka ten tydzień. Normalne portale wprowadzają tego typu mechanizmy żeby ustrzec się chociaż od gównianych troll kont. Chyba, że wolisz żebym założył 100 kont na 10 minute mail i trolwał Cię aż pękniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzymajmy poziom... niski, bo niski, ale zawsze to jakiś ( ͡º ͜ʖ͡º).