@saper_vodiczka: a najlepsze jest ze jakiekolwiek wyrazenie opinii o tym "strimie" jest odbierane odrazu jako HEJT ATAK I WOGOLE TRZEBA TA K---E WYSTALKOWAC TERAZ I POKAZAC JAK ON MOZE OBRAZAC DANIELA MAGIKALA
@Rudolfinho: Ja też zupełnie nie czaję o co chodzi. Ni to śmieszne, ni to straszne. Nawet na mirko wrzucają cytaty z rozmów, które w ogóle zabawne nie są. Daniela szanuję, bo korzysta z chwili żeby się dorobić nie idiotach. Jeszcze 2-4 dni i zacznie się powszechny hejt. A zarobione pieniądze na koncie pozostaną.
@Rudolfinho: myślę, że fenomen polega na tym, że masa ludzi nigdy nie miała styczności z patolą i to dla nich coś nowego. Zresztą na standardy robotniczego osiedla (na jakim np. ja się wychowywałem) to jest to całkiem porządna rodzina ( ͡°͜ʖ͡°)
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
@saper_vodiczka: ja mam na czarnej i nie widzę żadnych znalezisk... dziwne
Jeszcze 2-4 dni i zacznie się powszechny hejt. A zarobione pieniądze na koncie pozostaną.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Włączyłem na chwilę te obrady sejmu, ja p------ę - siedzi ze sto osób - twarze myślą nie zmącone - pieprzą coś o in vitro XD
A najlepsi są jednak Polacy-robacy, którzy dokładają filozofię do tych debilnych wypowiedzi i