Aktywne Wpisy
Bakardi +3
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę
źródło: 1000011876
Pobierz
MePix +34

Dzieci oglądając to są podatne na zły wpływ. Gdzie byli rodzice tych dzieci? Myślę, że po prostu nie wiedzieli, że takie zjawisko ma miejsce tak jak my do tej pory nie wiedzieliśmy. Ta sfera youtuba była swojego rodzaju terenem o którym wiedzieli tylko twórcy i dzieci ich oglądające. Ludzie z naszego pokolenia lat 80-90 nie wiedzieli o tym zjawisku.
Teraz gdy odkryliśmy tak rakogenne zjawisko w trosce o młodsze pokolenie widzów powinniśmy nagłośnić sprawę w mediach głównego nurtu oraz w oświacie. To jest idealny moment, aby ratować młodzież! Apeluje wysyłajmy maile do mediów głównego nurtu. Niech zainteresują się tą sprawą. Trzeba to nagłośnić bo tacy youtuberzy nie mogą "edukować".
#danielmagical #magicaldaniel #polskiyoutube
@Rafikov: Byli tuż obok, teraz rodzice dają dzieciom tablet, telefon, komputer i mają spokój.